Jana Werichová

Jana Werichová
Povolání: herec

14

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 18. 10. 1935
 

Filmografie

1977 Stín létajícího ptáčka Stín létajícího ptáčka
1976 Ať žijí duchové! Ať žijí duchové! Boháčková
1963 Král Králů Král Králů Stáňa
1963 Až přijde kocour Až přijde kocour manželka vedoucího
1963 Uspořená libra Uspořená libra
1962 Kybernetická babička Kybernetická babička
1962 Tam za lesem Tam za lesem
1961 Kolik slov stačí lásce Kolik slov stačí lásce 2. úřednice ČSA
1961 Kohout plaší smrt Kohout plaší smrt venkovanka
1952 Únos Únos
1952 Pyšná princezna Pyšná princezna
1952 Velké dobrodružství Velké dobrodružství
1951 Císařův pekař a pekařův císař Císařův pekař a pekařův císař dívka z lidu