Jára Pospíšil

Jára Pospíšil
Povolání: herec

14

Počet fanoušků

Rodné jméno: Jaroslav Pospíšil
Národnost: česká
Datum narození: 26. 01. 1905
 

Filmografie

1975 Hudba kolonád Hudba kolonád zpěvák
1973 Noc na Karlštejně Noc na Karlštejně
1971 Slaměný klobouk Slaměný klobouk
1967 Ta naše písnička česká Ta naše písnička česká
1947 Nikola Šuhaj Nikola Šuhaj Zlatnikov
1939 Její hřích Její hřích milenec Carmen
1938 Bláhové děvče Bláhové děvče zpěvák v operetě
1937 Klatovští dragouni Klatovští dragouni kpt. Kovalský
1937 Výdělečné ženy Výdělečné ženy
1935 Vdavky Nanynky Kulichovy Vdavky Nanynky Kulichovy
1933 U svatého Antoníčka U svatého Antoníčka
1932 Právo na hřích Právo na hřích
1932 Peníze nebo život Peníze nebo život lupič