Jarmila Šmídová

Jarmila Šmídová
Povolání: herec

14

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 02. 12. 1903
 

Filmografie

1974 Případ mrtvého muže Případ mrtvého muže
1973 Půlnoční kolona Půlnoční kolona
1971 Tatínek na neděli Tatínek na neděli
1971 Touha Sherlocka Holmese Touha Sherlocka Holmese
1965 Anděl blažené smrti Anděl blažené smrti biletářka
1939 Paní Morálka kráčí městem Paní Morálka kráčí městem matka malé holčičky
1938 Děti na zakázku Děti na zakázku členka ženského sdružení
1938 Stříbrná oblaka Stříbrná oblaka
1937 Armádní dvojčata Armádní dvojčata Křídlová
1937 Výdělečné ženy Výdělečné ženy
1936 Sextánka Sextánka
1936 Manželství na úvěr Manželství na úvěr Navrátilova sestra
1933 Dobrý tramp Bernášek Dobrý tramp Bernášek Máňa
1933 Život je pes Život je pes