Jaromír Dulava

Jaromír Dulava
Povolání: herec

56

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 18. 12. 1960
 

Filmografie

2009 Dešťová víla Dešťová víla Bečka
2009 Hodinu nevíš... Hodinu nevíš... Dr. Malý
2008 Taková normální rodinka Taková normální rodinka
2008 Jménem krále Jménem krále komoří Švamberk
2006 Obsluhoval jsem anglického krále Obsluhoval jsem anglického krále číšník Karel
2006 Grandhotel Grandhotel
2006 Všechno nejlepší! Všechno nejlepší!
2006 Pravidla lži Pravidla lži
2004 Román pro ženy Román pro ženy
2004 Milenci a vrazi Milenci a vrazi
2003 Bankrotáři Bankrotáři Garnet
2002 Útěk do Budína Útěk do Budína
2002 Kožené slunce Kožené slunce farář
2001 Jak ukrást Dagmaru Jak ukrást Dagmaru Ing. Polívka
2001 Uniforma Uniforma
2001 Radhošť Radhošť
2001 Tmavomodrý svět Tmavomodrý svět
1998 Česká soda Česká soda
1997 Zdivočelá země Zdivočelá země
1997 Stůj, nebo se netrefím Stůj, nebo se netrefím
1995 Cesta peklem Cesta peklem
1994 Jak si zasloužit princeznu Jak si zasloužit princeznu král / čaroděj
1994 Saturnin Saturnin
1993 Svatba upírů Svatba upírů
1993 Krvavý román Krvavý román Třasoň
1993 Císařovy nové šaty Císařovy nové šaty hubený policista
1992 Dědictví aneb kurvahošigutntag Dědictví aneb kurvahošigutntag
1992 Černí baroni Černí baroni vojín Štětka, duchovní
1990 Poslední motýl Poslední motýl