Jaromír Hanzlík

Jaromír Hanzlík
Povolání: herec

102

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 16. 02. 1948
 

Filmografie

2001 Svědek Svědek
1997 Polední žár Polední žár
1996 O perlové panně O perlové panně Kornelius
1995 Diamantové meče Diamantové meče doktor Rainer Müller
1993 Nesmrtelná teta Nesmrtelná teta král Ctirad
1991 Pilát Pontský, onoho dne Pilát Pontský, onoho dne
1989 Něžný barbar Něžný barbar Nejedlo
1989 Konec starých časů Konec starých časů Spera
1986 Dva na koni, jeden na oslu Dva na koni, jeden na oslu Zajíc
1984 Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil zpěvák šlágru
1984 Oldřich a Božena Oldřich a Božena kaplan
1984 Lucie, postrach ulice Lucie, postrach ulice tatínek
1983 Slavnosti sněženek Slavnosti sněženek
1980 Postřižiny Postřižiny
1979 Tvář za sklem Tvář za sklem
1978 Otec nebo bratr Otec nebo bratr Zbyněk
1978 Tajemství Ocelového města Tajemství Ocelového města
1976 Podnájemníci Podnájemníci
1976 Léto s kovbojem Léto s kovbojem traktorista Honza Macháček
1975 Mys Dobré naděje Mys Dobré naděje Rudla
1975 Na konci světa Na konci světa
1975 Dva muži hlásí příchod Dva muži hlásí příchod Jiří Valenta
1974 Poslední ples na rožnovské plovárně Poslední ples na rožnovské plovárně
1974 Lidé z metra Lidé z metra Chebský fenik - Bogan
1974 Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... dr. Jindřich Mráček
1973 Pokus o vraždu Pokus o vraždu
1973 Půlnoční kolona Půlnoční kolona
1973 Noc na Karlštejně Noc na Karlštejně Pešek
1971 Hostinec U létavého draka Hostinec U létavého draka Richard Bechrett
1971 Metráček Metráček Břéťa
1970 Kateřina a její děti Kateřina a její děti učitel Pavlíček
1970 Nevěsta Nevěsta Ondřej
1970 Ďábelské líbánky Ďábelské líbánky Bedřišek
1970 Na kolejích čeká vrah Na kolejích čeká vrah Karlíček
1970 Luk královny Dorotky Luk královny Dorotky seržant / Josef
1969 Slasti Otce vlasti Slasti Otce vlasti
1968 Maratón Maratón Ruda Střecha
1968 Čest a sláva Čest a sláva kvart
1968 Naše bláznivá rodina Naše bláznivá rodina příslušník SNB
1968 Nejlepší ženská mého života Nejlepší ženská mého života příslušník SNB
1967 Zmluva s diablom Zmluva s diablom
1966 Kočár do Vídně Kočár do Vídně vojáček
1966 Romance pro křídlovku Romance pro křídlovku
1965 Každý mladý muž Každý mladý muž Petrus
1965 Bloudění Bloudění Michal Hrabák
1965 Finský nůž Finský nůž Honza