Jaroslav Klenot

Jaroslav Klenot
Povolání: herec

55

Počet fanoušků

Národnost: česká
 

Filmografie

1980 Svítalo celou noc Svítalo celou noc
1980 Temné slunce Temné slunce
1980 Signum laudis Signum laudis
1979 Postavení mimo hru Postavení mimo hru
1979 Smrt stopařek Smrt stopařek
1979 Lásky mezi kapkami deště Lásky mezi kapkami deště
1978 Píseň o stromu a růži Píseň o stromu a růži
1978 Já jsem Stěna smrti Já jsem Stěna smrti
1978 Tajemství Ocelového města Tajemství Ocelového města
1978 Panna a netvor Panna a netvor
1978 Kulový blesk Kulový blesk
1977 Honza málem králem Honza málem králem
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem Zítra vstanu a opařím se čajem
1977 Adéla ještě nevečeřela Adéla ještě nevečeřela
1976 Dům Na poříčí Dům Na poříčí
1976 Malá mořská víla Malá mořská víla námořník
1976 Smrt mouchy Smrt mouchy
1976 Náš dědek Josef Náš dědek Josef
1976 Ať žijí duchové! Ať žijí duchové!
1975 Tam, kde hnízdí čápi Tam, kde hnízdí čápi
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy
1975 Sarajevský atentát Sarajevský atentát
1974 Dvacátý devátý Dvacátý devátý
1974 Sokolovo Sokolovo
1974 Zbraně pro Prahu Zbraně pro Prahu
1974 Drahé tety a já Drahé tety a já
1974 Jáchyme, hoď ho do stroje Jáchyme, hoď ho do stroje
1973 Výstřely v Mariánských Lázních Výstřely v Mariánských Lázních
1973 Kronika žhavého léta Kronika žhavého léta
1973 Noc na Karlštejně Noc na Karlštejně
1972 Smrt si vybírá Smrt si vybírá
1972 Oáza Oáza
1972 Slečna Golem Slečna Golem
1971 Klíč Klíč
1970 Kateřina a její děti Kateřina a její děti rváč
1970 Ďábelské líbánky Ďábelské líbánky
1970 Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Čtyři vraždy stačí, drahoušku!
1969 Den sedmý - osmá noc Den sedmý - osmá noc
1968 Objížďka Objížďka
1968 Kulhavý ďábel Kulhavý ďábel
1967 Marketa Lazarová Marketa Lazarová
1967 Já, spravedlnost Já, spravedlnost
1966 Dáma na kolejích Dáma na kolejích
1966 Ukradená vzducholoď Ukradená vzducholoď
1964 Bláznova kronika Bláznova kronika
1964 Limonádový Joe aneb Koňská opera Limonádový Joe aneb Koňská opera rváč