Jaroslav Mareš

Jaroslav Mareš
Povolání: herec

114

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 24. 04. 1921
 

Filmografie

1989 Vojtěch, řečený sirotek Vojtěch, řečený sirotek
1988 Dům pro dva Dům pro dva Mrázek
1984 Prodavač humoru Prodavač humoru
1983 Zánik samoty Berhof Zánik samoty Berhof
1980 V hlavní roli Oldřich Nový V hlavní roli Oldřich Nový
1980 Jak napálit advokáta Jak napálit advokáta řidič gazu
1979 Postavení mimo hru Postavení mimo hru
1979 Drsná Planina Drsná Planina starší zlatokop
1979 Na pytlácké stezce Na pytlácké stezce pracovník na pile
1976 Odysseus a hvězdy Odysseus a hvězdy pracovník radiolokace
1976 Boty plné vody Boty plné vody Dvořák
1976 Noc klavíristy Noc klavíristy zedník Pokorný
1974 Motiv pro vraždu Motiv pro vraždu Kříž
1973 Vysoká modrá zeď Vysoká modrá zeď
1971 Svatba bez prstýnku Svatba bez prstýnku
1971 Ženy v ofsajdu Ženy v ofsajdu
1971 Smrt černého krále Smrt černého krále
1970 Na kolejích čeká vrah Na kolejích čeká vrah Vojtíř
1970 Na kometě Na kometě Lafitte
1970 Pane, vy jste vdova! Pane, vy jste vdova! generál Hartman
1969 Den sedmý - osmá noc Den sedmý - osmá noc Čeledín
1968 Maratón Maratón frajtr
1968 Královský omyl Královský omyl Valdek
1967 Když má svátek Dominika Když má svátek Dominika detektiv
1967 Čtyři v kruhu Čtyři v kruhu popelář
1967 Ta naše písnička česká Ta naše písnička česká
1966 Dva tygři Dva tygři praporčík Vacek
1966 Flám Flám atletický muž
1966 Nahá pastýřka Nahá pastýřka Karel Šíp
1966 Ukradená vzducholoď Ukradená vzducholoď
1964 Limonádový Joe aneb Koňská opera Limonádový Joe aneb Koňská opera silný pistolník
1964 Hvězda zvaná Pelyněk Hvězda zvaná Pelyněk Werner
1963 Špatně namalovaná slepice Špatně namalovaná slepice
1963 Mezi námi zloději Mezi námi zloději František
1963 Einstein kontra Babinský Einstein kontra Babinský reportér
1963 Až přijde kocour Až přijde kocour vedoucí restaurace
1961 Kolik slov stačí lásce Kolik slov stačí lásce 2. pilot
1961 Procesí k Panence Procesí k Panence
1961 Florián Florián Kareš
1960 Páté oddělení Páté oddělení por. Jonáš
1960 U nás v Mechově U nás v Mechově
1959 Muž, ktorý sa nevrátil Muž, ktorý sa nevrátil nadporučík SNB Hronec
1959 Konec cesty Konec cesty pohraničník
1958 Černý prapor Černý prapor Václav
1957 Padělek Padělek Drašner
1956 Hra o život Hra o život detektiv Brotánek
1956 Neporažení Neporažení voj. Pepík
1956 Proti všem Proti všem
1955 Větrná hora Větrná hora
1955 Nechte to na mně Nechte to na mně Tonda
1955 Anděl na horách Anděl na horách
1955 Jan Žižka Jan Žižka Prokůpek
1954 Nejlepší člověk Nejlepší člověk hodinář Vích
1953 Komedianti Komedianti Fricek
1952 Akce B Akce B Juzek
1952 Únos Únos
1952 Nástup Nástup Antoš
1952 Plavecký mariáš Plavecký mariáš
1950 Past Past Hans
1950 Případ Dr. Kováře Případ Dr. Kováře
1950 Karhanova parta Karhanova parta Jarka Karhan
1949 Vzbouření na vsi Vzbouření na vsi
1949 Pád Berlína II Pád Berlína II německý voják
1949 Revoluční rok 1848 Revoluční rok 1848
1949 Soudný den Soudný den
1949 Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
1948 Dnes neordinuji Dnes neordinuji Divíšek
1948 Léto Léto Jan Skalník
1948 Návrat domů Návrat domů Zdeněk
1948 Němá barikáda Němá barikáda Jarda Nedvěd
1947 Týden v tichém domě Týden v tichém domě
1947 Předtucha Předtucha
1947 Siréna Siréna
1947 Poslední mohykán Poslední mohykán
1946 Nezbedný bakalář Nezbedný bakalář mendík