Jaroslav Marvan

Jaroslav Marvan
Povolání: herec

počet fanoušků

191

Národnost: česká
Datum narození: 11. 12. 1901
 

Filmografie:

1973 Noc na Karlštejně Noc na Karlštejně purkrabí
1972 Štědrý večer pana rady Vacátka Štědrý večer pana rady Vacátka
1971 Smrt černého krále Smrt černého krále
1971 Vražda v hotelu Excelsior Vražda v hotelu Excelsior
1970 Muž, který rozdával smích Muž, který rozdával smích sebe
1970 Pěnička a Paraplíčko Pěnička a Paraplíčko policejní rada Vacátko
1970 Partie krásného dragouna Partie krásného dragouna policejní rada Vacátko
1969 Touha zvaná Anada Touha zvaná Anada
1968 Šíleně smutná princezna Šíleně smutná princezna
1967 Soudničky Soudničky
1967 Klec pro dva Klec pro dva Martin
1965 Ztracená tvář Ztracená tvář
1965 Horký vzduch Horký vzduch Mareček
1964 Příběh dušičkový Příběh dušičkový
1964 Čintamani & podvodník Čintamani & podvodník Příběhy sňatkového podvodníka - policejní rada
1964 Táto, sežeň štěně! Táto, sežeň štěně!
1963 Einstein kontra Babinský Einstein kontra Babinský Vorlíček
1962 Tvrdohlavá žena a zamilovaný školní mládenec Tvrdohlavá žena a zamilovaný školní mládenec
1961 Magdalena Dobromila Rettigová Magdalena Dobromila Rettigová František Chadima, švec
1959 Pět z milionu Pět z milionu Karpíšek
1959 O medvědu Ondřejovi O medvědu Ondřejovi král
1959 Slečna od vody Slečna od vody
1959 Král Šumavy Král Šumavy inspicient finanční stráže Beran
1958 O věcech nadpřirozených O věcech nadpřirozených Tajemství písma - soudce
1957 Případ ještě nekončí Případ ještě nekončí
1957 Poslušně hlásím Poslušně hlásím
1956 Kudy kam? Kudy kam? Macek
1956 Váhavý střelec Váhavý střelec
1955 Vzorný kinematograf Haška Jaroslava Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
1955 Anděl na horách Anděl na horách
1954 Ještě svatba nebyla Ještě svatba nebyla Ambrož
1952 Haškovy povídky ze starého mocnářství Haškovy povídky ze starého mocnářství rada Benzet
1952 Velké dobrodružství Velké dobrodružství
1952 Dovolená s Andělem Dovolená s Andělem Anděl
1952 Plavecký mariáš Plavecký mariáš
1950 Veselý souboj Veselý souboj
1949 Revoluční rok 1848 Revoluční rok 1848
1948 Němá barikáda Němá barikáda strážník Brůček
1947 Čapkovy povídky Čapkovy povídky Bartošek
1947 Nikdo nic neví Nikdo nic neví Martin Plechatý
1947 Poslední mohykán Poslední mohykán
1946 Nezbedný bakalář Nezbedný bakalář primas Rakovníka
1946 Lavina Lavina dr. Urban
1946 Průlom Průlom
1946 Právě začínáme Právě začínáme
1946 Třináctý revír Třináctý revír
1945 Řeka čaruje Řeka čaruje
1944 Paklíč Paklíč Vilibald Škarda alias Čepelka
1944 U pěti veverek U pěti veverek
1944 Prstýnek Prstýnek
1944 Počestné paní pardubické Počestné paní pardubické
1944 Neviděli jste Bobíka? Neviděli jste Bobíka? Čtvrtek
1943 Šťastnou cestu Šťastnou cestu
1943 Tanečnice Tanečnice
1943 Bláhový sen Bláhový sen Otakar Stárek
1943 Žíznivé mládí Žíznivé mládí
1942 Městečko na dlani Městečko na dlani rada Zimmerheier
1942 Ryba na suchu Ryba na suchu
1942 Valentin Dobrotivý Valentin Dobrotivý
1942 Zlaté dno Zlaté dno
1942 Karel a já Karel a já Tonda
1941 Paličova dcera Paličova dcera Podleský
1941 Provdám svou ženu Provdám svou ženu
1941 Tetička Tetička
1941 Noční motýl Noční motýl zaměstnavatel Marty
1941 Nebe a dudy Nebe a dudy Bartoš
1941 Těžký život dobrodruha Těžký život dobrodruha
1941 Přednosta stanice Přednosta stanice
1941 Roztomilý člověk Roztomilý člověk
1940 Muzikantská Liduška Muzikantská Liduška Liška
1940 Poznej svého muže Poznej svého muže
1940 Konečně sami Konečně sami advokát Lehovec
1940 Píseň lásky Píseň lásky
1940 Dva týdny štěstí Dva týdny štěstí
1940 Katakomby Katakomby přednosta
1940 To byl český muzikant To byl český muzikant
1940 Přítelkyně pana ministra Přítelkyně pana ministra
1940 Pelikán má alibi Pelikán má alibi inspektor
1939 Paní Morálka kráčí městem Paní Morálka kráčí městem prof. Černý
1939 Srdce v celofánu Srdce v celofánu
1939 Bílá jachta ve Splitu Bílá jachta ve Splitu příbuzný
1939 Ulice zpívá Ulice zpívá
1939 Studujeme za školou Studujeme za školou
1939 Dobře situovaný pán Dobře situovaný pán starožitník Samek
1939 U svatého Matěje U svatého Matěje
1939 Její hřích Její hřích inspektor
1939 Lízino štěstí Lízino štěstí starosta Brdička
1939 U pokladny stál U pokladny stál
1939 Tulák Macoun Tulák Macoun
1939 Cesta do hlubin študákovy duše Cesta do hlubin študákovy duše prof. Vobořil
1938 Zborov Zborov
1938 Milování zakázáno Milování zakázáno Brejcha
1938 Děti na zakázku Děti na zakázku notář Pavlík
1938 Její pastorkyně Její pastorkyně doktor
1938 Umlčené rty Umlčené rty
1938 Pozor, straší! Pozor, straší!
1938 Bláhové děvče Bláhové děvče Kosina
1938 Vandiny trampoty Vandiny trampoty
1938 V pokušení V pokušení
1938 Stříbrná oblaka Stříbrná oblaka
1938 Cestou křížovou Cestou křížovou ředitel velkostatku
1938 Ducháček to zařídí Ducháček to zařídí Kurt Bertrand
1938 Škola, základ života! Škola, základ života!
1937 Důvod k rozvodu Důvod k rozvodu ředitel zastavárny
1937 Batalion Batalion státní návladní
1937 Lízin let do nebe Lízin let do nebe Brdlička
1937 Rozvod paní Evy Rozvod paní Evy
1937 Armádní dvojčata Armádní dvojčata bankéř Novák
1937 Hordubalové Hordubalové soudní znalec
1937 Švanda dudák Švanda dudák
1937 Klatovští dragouni Klatovští dragouni advokát Chytra
1937 Poručík Alexander Rjepkin Poručík Alexander Rjepkin
1937 Harmonika Harmonika podnikatel Pač
1937 Lidé pod horami Lidé pod horami Havrda
1937 Advokátka Věra Advokátka Věra majitel koloniálu
1937 Lidé na kře Lidé na kře ministr
1937 Tři vejce do skla Tři vejce do skla
1936 Švadlenka Švadlenka
1936 Ulička v ráji Ulička v ráji
1936 Sextánka Sextánka
1936 Páter Vojtěch Páter Vojtěch otec Dvorecký
1936 Vzdušné torpédo 48 Vzdušné torpédo 48
1936 Lojzička Lojzička sedlák
1936 Manželství na úvěr Manželství na úvěr notář
1936 Komediantská princezna Komediantská princezna advokát
1936 Divoch Divoch bankéř Pechan
1936 Tři muži ve sněhu Tři muži ve sněhu
1935 Hrdina jedné noci Hrdina jedné noci starosta
1935 Jedna z milionu Jedna z milionu policejní inspektor
1935 Ať žije nebožtík Ať žije nebožtík Durieux
1935 Jedenácté přikázání Jedenácté přikázání starosta
1934 Pokušení paní Antonie Pokušení paní Antonie
1934 Grandhotel Nevada Grandhotel Nevada
1934 Tři kroky od těla Tři kroky od těla
1934 Pozdní máj Pozdní máj
1934 Na růžích ustláno Na růžích ustláno ředitel hotelu
1934 Anita v ráji Anita v ráji generální ředitel
1934 Za řádovými dveřmi Za řádovými dveřmi
1934 U nás v Kocourkově U nás v Kocourkově
1934 Nezlobte dědečka Nezlobte dědečka ředitel nervového sanatoria
1934 Mazlíček Mazlíček dozorce
1934 Hrdinný kapitán Korkorán Hrdinný kapitán Korkorán inspektor
1933 Okénko Okénko policejní komisař
1933 Pobočník Jeho Výsosti Pobočník Jeho Výsosti
1933 S vyloučením veřejnosti S vyloučením veřejnosti
1933 Záhada modrého pokoje Záhada modrého pokoje
1933 Svítání Svítání
1933 Revizor Revizor
1932 Písničkář Písničkář
1932 Růžové kombiné Růžové kombiné
1932 Šenkýřka „U divoké krásy“ Šenkýřka „U divoké krásy“
1932 Děvčátko, neříkej ne! Děvčátko, neříkej ne! policejní komisař
1932 Funebrák Funebrák otec svedené dívky
1932 Anton Špelec, ostrostřelec Anton Špelec, ostrostřelec Kačaba
1932 Kantor Ideál Kantor Ideál Suchého spolužák
1931 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk plukovník Kraus
1931 Psohlavci Psohlavci
1931 Miláček pluku Miláček pluku kaprál Růžička
1931 Karel Havlíček Borovský Karel Havlíček Borovský komisař
1931 Muži v offsidu Muži v offsidu policejní komisař
1931 To neznáte Hadimršku To neznáte Hadimršku
1930 C. a k. polní maršálek C. a k. polní maršálek sluha pravého polního maršálka
1929 Svatý Václav Svatý Václav
1928 Páter Vojtěch Páter Vojtěch starosta obce Knotek
1926 Pantáta Bezoušek Pantáta Bezoušek
1926 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk strážník
1926 Falešná kočička Falešná kočička strážník
1926 Lásky Kačenky Strnadové Lásky Kačenky Strnadové senátor David Hradecký
Přidejte se k nám