Jaroslav Moučka

Jaroslav Moučka
Povolání: herec

131

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 09. 11. 1923
 

Filmografie

1998 Z pekla štěstí Z pekla štěstí
1993 Svatba upírů Svatba upírů
1986 Veselé Vánoce přejí chobotnice Veselé Vánoce přejí chobotnice
1986 Chobotnice z II. patra Chobotnice z II. patra
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1980 Pohádka o Honzíkovi a Mařence Pohádka o Honzíkovi a Mařence
1979 Muzika pro dva Muzika pro dva Haluza
1979 Poprask na silnici E 4 Poprask na silnici E 4
1978 Otec nebo bratr Otec nebo bratr
1977 Čarodějův učeň Čarodějův učeň
1976 Případ mrtvých spolužáků Případ mrtvých spolužáků
1976 Odysseus a hvězdy Odysseus a hvězdy Drnák
1976 Parta hic Parta hic Ing. Kodet, ředitel dolu
1974 Poslední ples na rožnovské plovárně Poslední ples na rožnovské plovárně
1974 V každém pokoji žena V každém pokoji žena
1974 Případ mrtvého muže Případ mrtvého muže
1974 Muž z Londýna Muž z Londýna kpt. Zeman
1973 Větrné moře Větrné moře
1973 Zatykač na královnu Zatykač na královnu
1972 Smrt si vybírá Smrt si vybírá
1972 Pan Tau a taxikář Pan Tau a taxikář nevěstin otec
1972 Lupič Legenda Lupič Legenda dělník a anarchista Matějka
1971 Bečička Bečička
1971 Poslední výstřel Davida Sandela Poslední výstřel Davida Sandela
1971 Vím, že jsi vrah Vím, že jsi vrah
1971 Smrt černého krále Smrt černého krále
1971 Babička I., II. Babička I., II. Kudrna
1970 Dlouhá bílá nit Dlouhá bílá nit
1970 Ďábelské líbánky Ďábelské líbánky velitel čety
1970 Pěnička a Paraplíčko Pěnička a Paraplíčko
1970 Na kolejích čeká vrah Na kolejích čeká vrah Loubal
1970 Svatby pana Voka Svatby pana Voka
1970 Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Tom
1970 Ucho Ucho
1969 Smuteční slavnost Smuteční slavnost
1969 Panenství a kriminál Panenství a kriminál Škutina
1969 Přehlídce velím já Přehlídce velím já
1969 Odvážná slečna Odvážná slečna Sejček
1968 Maratón Maratón Kapišta
1968 Farářův konec Farářův konec
1967 Marketa Lazarová Marketa Lazarová Jan
1967 Noc nevěsty Noc nevěsty Vitásek
1966 Vrah skrývá tvář Vrah skrývá tvář
1966 Ukradená vzducholoď Ukradená vzducholoď
1965 Hrdina má strach Hrdina má strach Velda
1964 První den mého syna První den mého syna
1964 Pět hříšníků Pět hříšníků děda
1964 Atentát Atentát Vašek
1964 Čintamani & podvodník Čintamani & podvodník Příběhy sňatkového podvodníka - četník
1963 Smrt si říká Engelchen Smrt si říká Engelchen
1962 Tarzanova smrt Tarzanova smrt
1961 Noční host Noční host Mikeš
1961 Tažní ptáci Tažní ptáci
1961 Kde řeky mají slunce Kde řeky mají slunce stárek
1961 Červnové dny Červnové dny Pavlův otec
1961 Ďáblova past Ďáblova past Jakub
1961 Malý Bobeš Malý Bobeš Bezručka
1959 Dařbuján a Pandrhola Dařbuján a Pandrhola havíř
1956 Zaostřit, prosím! Zaostřit, prosím!
1950 Případ Dr. Kováře Případ Dr. Kováře