Jaroslav Rozsíval

Jaroslav Rozsíval
Povolání: herec

51

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 14. 10. 1924
 

Filmografie

1982 Sůl nad zlato Sůl nad zlato
1979 Postavení mimo hru Postavení mimo hru
1979 Choď a nelúč sa Choď a nelúč sa pplk. Dressler
1979 Paragraf 224 Paragraf 224 Skýpala
1979 Drsná Planina Drsná Planina vrchní strážmistr Sobota
1978 Hrozba Hrozba
1977 Bludička Bludička Hancke
1977 Vítězný lid Vítězný lid
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy nástrojář Antonín Horák
1974 Deň, ktorý neumrie Deň, ktorý neumrie Matúšův otec
1974 Sokolovo Sokolovo
1973 Hriech Kataríny Padychovej Hriech Kataríny Padychovej četník
1973 Jakou barvu má láska Jakou barvu má láska Šulc, Milenin otec
1973 Kronika žhavého léta Kronika žhavého léta Postava
1972 Oáza Oáza Olda
1972 Červené víno Červené víno lékař
1968 Dialóg 20 - 40 - 60 Dialóg 20 - 40 - 60 režisér
1968 Nebeští jezdci Nebeští jezdci mechanik
1967 Cézar a detektívi Cézar a detektívi kočí
1966 Romance pro křídlovku Romance pro křídlovku
1966 Lidé z maringotek Lidé z maringotek Ferdinand
1964 Prípad Barnabáš Kos Prípad Barnabáš Kos
1962 Transport z ráje Transport z ráje
1962 Jánošík I, II Jánošík I, II Jánošíkův otec
1961 Tažní ptáci Tažní ptáci
1961 Pieseň o sivom holubovi Pieseň o sivom holubovi
1960 Páté oddělení Páté oddělení kpt. Mrázek
1959 První parta První parta
1958 Tři přání Tři přání
1957 Tam na konečné Tam na konečné
1956 Synové hor Synové hor
1955 Anděl na horách Anděl na horách