Jaroslav Štercl

Jaroslav Štercl
Povolání: herec

40

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 18. 11. 1919
 

Filmografie

1970 Svatby pana Voka Svatby pana Voka
1970 Na kometě Na kometě námořník
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1967 Happy end Happy end strážník
1967 Ta naše písnička česká Ta naše písnička česká
1966 Dýmky Dýmky Dýmka hercova - Jurs
1966 Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene! Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
1966 Predpoveď: Nula Predpoveď: Nula
1966 Poklad byzantského kupce Poklad byzantského kupce
1966 Ukradená vzducholoď Ukradená vzducholoď
1965 Odhalenie Alžbety Báthoryčky Odhalenie Alžbety Báthoryčky Koniarek
1964 Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta
1964 Limonádový Joe aneb Koňská opera Limonádový Joe aneb Koňská opera poštmistr
1964 Táto, sežeň štěně! Táto, sežeň štěně!
1963 Einstein kontra Babinský Einstein kontra Babinský ministerský úředník
1961 Každá koruna dobrá Každá koruna dobrá malíř
1961 Florián Florián Vosolsobě
1961 Hledá se táta Hledá se táta vrátný
1959 Zpívající pudřenka Zpívající pudřenka
1958 Hvězda jede na jih Hvězda jede na jih Pištělák
1950 Past Past ustrašený SS
1948 Červená ještěrka Červená ještěrka průvodčí vlaku
1947 Nikdo nic neví Nikdo nic neví kulisák
1947 Jan Roháč z Dubé Jan Roháč z Dubé student
1947 Parohy Parohy místopředseda společnosti Onen svět
1946 Mrtvý mezi živými Mrtvý mezi živými člen pěveckého sboru
1946 Právě začínáme Právě začínáme