Jaroslav Tomsa

Jaroslav Tomsa
Povolání: herec

110

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 19. 02. 1930
 

Filmografie

2006 Obsluhoval jsem anglického krále Obsluhoval jsem anglického krále milionář
1995 Jak chutná smrt Jak chutná smrt Mortonův šéf
1993 Stalingrad Stalingrad
1992 Kamarád do deště II. - Příběh z Brooklynu Kamarád do deště II. - Příběh z Brooklynu
1990 Poslední motýl Poslední motýl
1990 Divoká srdce Divoká srdce
1990 Král kolonád Král kolonád
1988 Kamarád do deště Kamarád do deště
1988 Anděl svádí ďábla Anděl svádí ďábla
1986 Pěsti ve tmě Pěsti ve tmě
1985 Stín kapradiny Stín kapradiny
1985 Mravenci nesou smrt Mravenci nesou smrt
1983 Anděl s ďáblem v těle Anděl s ďáblem v těle fešák
1983 Jára Cimrman, ležící, spící Jára Cimrman, ležící, spící Mirvald
1982 Srdečný pozdrav ze zeměkoule Srdečný pozdrav ze zeměkoule
1981 Víkend bez rodičů Víkend bez rodičů
1980 Koncert Koncert Daun
1980 Něco je ve vzduchu Něco je ve vzduchu
1980 Svítalo celou noc Svítalo celou noc
1980 Temné slunce Temné slunce
1980 Signum laudis Signum laudis
1980 Postřižiny Postřižiny
1979 Postavení mimo hru Postavení mimo hru
1979 Modrá planeta Modrá planeta
1979 Smrt stopařek Smrt stopařek
1979 Rukojmí z Bella Vista Rukojmí z Bella Vista
1979 Pátek není svátek Pátek není svátek
1979 Lásky mezi kapkami deště Lásky mezi kapkami deště
1978 Vražedné pochybnosti Vražedné pochybnosti
1978 Hrozba Hrozba
1978 Píseň o stromu a růži Píseň o stromu a růži
1978 Víťaz Víťaz
1978 Čistá řeka Čistá řeka
1978 Lvi salónů Lvi salónů
1978 Já jsem Stěna smrti Já jsem Stěna smrti
1977 Rusalka Rusalka
1977 Talíře nad Velkým Malíkovem Talíře nad Velkým Malíkovem
1977 Hněv Hněv
1977 Honza málem králem Honza málem králem
1977 Což takhle dát si špenát Což takhle dát si špenát
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem Zítra vstanu a opařím se čajem
1977 Osada Havranů Osada Havranů cizinec
1977 Adéla ještě nevečeřela Adéla ještě nevečeřela
1976 Smrt mouchy Smrt mouchy
1976 Náš dědek Josef Náš dědek Josef
1976 Ať žijí duchové! Ať žijí duchové!
1975 Hudba kolonád Hudba kolonád
1975 Tobě hrana zvonit nebude Tobě hrana zvonit nebude
1975 Sarajevský atentát Sarajevský atentát
1974 Za volantem nepřítel Za volantem nepřítel
1974 Dvacátý devátý Dvacátý devátý
1974 Noc oranžových ohňů Noc oranžových ohňů
1974 Sokolovo Sokolovo
1974 Zbraně pro Prahu Zbraně pro Prahu
1974 Drahé tety a já Drahé tety a já
1974 Motiv pro vraždu Motiv pro vraždu
1974 Jáchyme, hoď ho do stroje Jáchyme, hoď ho do stroje
1974 Hvězda padá vzhůru Hvězda padá vzhůru
1973 Kronika žhavého léta Kronika žhavého léta
1973 Noc na Karlštejně Noc na Karlštejně
1972 Smrt si vybírá Smrt si vybírá
1972 Oáza Oáza
1972 Lupič Legenda Lupič Legenda
1972 Slečna Golem Slečna Golem
1971 Slaměný klobouk Slaměný klobouk
1971 Klíč Klíč
1970 Kateřina a její děti Kateřina a její děti rváč
1970 Pěnička a Paraplíčko Pěnička a Paraplíčko
1970 Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Čtyři vraždy stačí, drahoušku!
1970 Na kometě Na kometě
1970 Pane, vy jste vdova! Pane, vy jste vdova! tajný policista
1969 Den sedmý - osmá noc Den sedmý - osmá noc
1969 Most u Remagenu Most u Remagenu
1969 Odvážná slečna Odvážná slečna
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1968 Maratón Maratón
1968 Zločin v šantánu Zločin v šantánu
1967 Happy end Happy end
1967 Já, spravedlnost Já, spravedlnost muž
1967 Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk... Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk...
1967 Rozmarné léto Rozmarné léto
1966 Poslední růže od Casanovy Poslední růže od Casanovy
1966 Dáma na kolejích Dáma na kolejích
1964 Každý den odvahu Každý den odvahu příslušník VB
1964 Limonádový Joe aneb Koňská opera Limonádový Joe aneb Koňská opera
1962 Tarzanova smrt Tarzanova smrt
1960 Ledoví muži Ledoví muži junior