Jaroslav Vozáb

Jaroslav Vozáb
Povolání: herec

27

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 16. 12. 1919
 

Filmografie

1997 Posel z Liptákova Posel z Liptákova
1988 Anděl svádí ďábla Anděl svádí ďábla
1987 Nejistá sezóna Nejistá sezóna Straka
1986 Papilio Papilio
1985 Ing. Ing.
1984 Rozpuštěný a vypuštěný Rozpuštěný a vypuštěný
1983 Tři veteráni Tři veteráni
1983 Slavnosti sněženek Slavnosti sněženek
1983 Jára Cimrman, ležící, spící Jára Cimrman, ležící, spící tlumočník
1982 Revue na zakázku Revue na zakázku
1981 Křtiny Křtiny vrátný
1980 Temné slunce Temné slunce
1980 Postřižiny Postřižiny
1980 Vrchní, prchni! Vrchní, prchni!
1979 Causa Králík Causa Králík
1979 Panelstory aneb Jak se rodí sídliště Panelstory aneb Jak se rodí sídliště pojišťovák
1978 Báječní muži s klikou Báječní muži s klikou
1978 Kulový blesk Kulový blesk Drahota
1977 Otranský zámek Otranský zámek
1976 Na samotě u lesa Na samotě u lesa
1976 „Marečku, podejte mi pero!“ „Marečku, podejte mi pero!“ tlumočník
1974 Jáchyme, hoď ho do stroje Jáchyme, hoď ho do stroje