Jean - Louis Richard

Jean - Louis Richard
Povolání: herec

16

Počet fanoušků

Datum narození: 17. 05. 1927
 

Filmografie

2000 Profesor Profesor
1997 Lucie Aubracová Lucie Aubracová
1992 Neznámý v domě Neznámý v domě
1988 Několik dnů se mnou Několik dnů se mnou
1984 Swannova láska Swannova láska
1983 Konečně neděle Konečně neděle
1983 Dobrodruh Dobrodruh
1982 Šok Šok
1982 Četník a četnice Četník a četnice
1981 Profesionál Profesionál
1980 Poslední metro Poslední metro
1964 Hebká kůže Hebká kůže
1962 Jules a Jim Jules a Jim
1959 U konce s dechem U konce s dechem