Jim Cummings

Jim Cummings
Povolání: herec

82

Počet fanoušků

Rodné jméno: James Jonah Cummings
Národnost: americká
Datum narození: 03. 11. 1952
 

Filmografie

2009 Princezna a žabák Princezna a žabák
2008 Mrtvý vesmír Mrtvý vesmír
2007 Želvy Ninja Želvy Ninja
2005 Slonisko a Medvídek Pú Slonisko a Medvídek Pú
2004 Lví král 3: Hakuna Matata Lví král 3: Hakuna Matata
2004 Tři mušketýři Tři mušketýři
2003 Prasátko a jeho velký příběh Prasátko a jeho velký příběh
2002 Návrat do Země Nezemě Návrat do Země Nezemě
2002 Tom a Jerry: Kouzelný prsten Tom a Jerry: Kouzelný prsten
2002 Krásný Nový rok medvídka Pú Krásný Nový rok medvídka Pú
2001 Atlantida: Tajemná říše Atlantida: Tajemná říše
2001 Jimmy Neutron Jimmy Neutron
2001 Lady a Tramp II: Scampova dobrodružství Lady a Tramp II: Scampova dobrodružství
2001 Zvoník u Matky Boží II Zvoník u Matky Boží II
2001 Shrek Shrek
2000 Titan A.E. Titan A.E.
2000 Eldorádo Eldorádo
2000 Tygrův příběh Tygrův příběh
1999 Babe 2: Prasátko ve městě Babe 2: Prasátko ve městě
1999 Tarzan Tarzan
1999 Kráska a zvíře: vánoční příběh Kráska a zvíře: vánoční příběh
1999 Medvídek Pú: Čas svátků Medvídek Pú: Čas svátků
1998 Scooby-Doo a ostrov zombií Scooby-Doo a ostrov zombií
1998 Tichá noc Bustera a Chaunceyho Tichá noc Bustera a Chaunceyho
1998 Pocahontas II: Cesta do nového světa Pocahontas II: Cesta do nového světa
1998 Lví král 2: Simbův příběh Lví král 2: Simbův příběh
1998 Malí válečníci Malí válečníci
1998 MravenecZ MravenecZ
1997 Anastázie Anastázie
1997 Herkules Herkules
1996 Zvoník u Matky Boží Zvoník u Matky Boží
1996 Alladin a král zlodějů Alladin a král zlodějů
1996 Charlie 2: Všichni pejskové přijdou do nebe Charlie 2: Všichni pejskové přijdou do nebe
1995 Pocahontas Pocahontas
1994 Vládce knih Vládce knih
1994 Aladin - Jaffarův návrat Aladin - Jaffarův návrat
1994 Lví král Lví král
1992 Aladin Aladin
1989 Malá mořská víla Malá mořská víla
1983 Mickeyho vánoční koleda Mickeyho vánoční koleda
1971 Sindibád: Legenda sedmi moří Sindibád: Legenda sedmi moří