Jindřich Fiala

Jindřich Fiala
Povolání: herec

39

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 03. 02. 1897
 

Filmografie

1948 Případ Z-8 Případ Z-8
1947 Alena Alena
1946 Pancho se žení Pancho se žení klient banky
1945 Rozina sebranec Rozina sebranec
1941 Paličova dcera Paličova dcera host v kořalně
1940 Okénko do nebe Okénko do nebe kameraman Jan Červený
1940 Konečně sami Konečně sami nádražní nosič
1940 Minulost Jany Kosinové Minulost Jany Kosinové inspicient
1939 Kouzelný dům Kouzelný dům asistent kouzelníka
1939 Srdce v celofánu Srdce v celofánu
1939 Kdybych byl tátou Kdybych byl tátou expedient v hračkářeství
1939 Veselá bída Veselá bída
1939 Humoreska Humoreska kamelot
1939 Nevinná Nevinná venkovan
1938 Jarka a Věra Jarka a Věra latinář
1938 Svět, kde se žebrá Svět, kde se žebrá
1938 Druhé mládí Druhé mládí školní zřízenec
1938 Cestou křížovou Cestou křížovou vesničan
1938 Včera neděle byla Včera neděle byla
1937 Armádní dvojčata Armádní dvojčata vojín
1937 Naši furianti Naši furianti soused
1937 Tři vejce do skla Tři vejce do skla
1937 Svět patří nám Svět patří nám
1936 Ulička v ráji Ulička v ráji
1936 Vojnarka Vojnarka
1936 Vzdušné torpédo 48 Vzdušné torpédo 48
1936 Lojzička Lojzička vesničan
1936 Jízdní hlídka Jízdní hlídka ruský zajatec
1936 Irčin románek Irčin románek kočébr
1935 Vdavky Nanynky Kulichovy Vdavky Nanynky Kulichovy
1934 Tři kroky od těla Tři kroky od těla
1934 Za řádovými dveřmi Za řádovými dveřmi
1933 Jsem děvče s čertem v těle Jsem děvče s čertem v těle listonoš
1933 Svítání Svítání
1933 Její lékař Její lékař nemocný venkovan
1932 Písničkář Písničkář
1927 Švejk v civilu Švejk v civilu
1926 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk strážník