Jindřich Narenta

Jindřich Narenta
Povolání: herec

78

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 09. 05. 1921
 

Filmografie

1990 Poslední motýl Poslední motýl
1990 Kouř Kouř
1980 Svítalo celou noc Svítalo celou noc
1980 Jak napálit advokáta Jak napálit advokáta
1980 Vrchní, prchni! Vrchní, prchni!
1979 Koncert na konci léta Koncert na konci léta divadelní sluha / celník
1977 Proč nevěřit na zázraky Proč nevěřit na zázraky
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem Zítra vstanu a opařím se čajem
1976 Malá mořská víla Malá mořská víla rádce
1976 Paleta lásky Paleta lásky velitel ostrostřelců
1975 Mys Dobré naděje Mys Dobré naděje Lang
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy Toussaintův pobočník
1974 Poslední ples na rožnovské plovárně Poslední ples na rožnovské plovárně
1974 Dvacátý devátý Dvacátý devátý policejní komisař
1973 Horká zima Horká zima německý primář
1971 Tajemství velikého vypravěče Tajemství velikého vypravěče
1971 Klíč Klíč kat
1971 Vražda v hotelu Excelsior Vražda v hotelu Excelsior
1970 Ucho Ucho
1969 Případ pro začínajícího kata Případ pro začínajícího kata
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1968 Maratón Maratón starosta
1968 Spalovač mrtvol Spalovač mrtvol
1967 Automat na přání Automat na přání
1967 Já, spravedlnost Já, spravedlnost muž v brýlích
1967 Jak se krade milión Jak se krade milión
1966 Vražda po našem Vražda po našem
1966 Slečny přijdou později Slečny přijdou později
1965 Zlatá reneta Zlatá reneta
1964 Obžalovaný Obžalovaný odborný znalec
1964 Místenka bez návratu Místenka bez návratu
1964 Pět hříšníků Pět hříšníků
1964 Atentát Atentát
1964 Čintamani & podvodník Čintamani & podvodník
1963 Zlaté kapradí Zlaté kapradí
1963 Mykoin PH 510 Mykoin PH 510 Němec
1962 Transport z ráje Transport z ráje
1962 Tarzanova smrt Tarzanova smrt
1962 Polnočná omša Polnočná omša
1962 Pevnost na Rýně Pevnost na Rýně
1961 Reportáž psaná na oprátce Reportáž psaná na oprátce
1961 Florián Florián důstojník
1960 Přežil jsem svou smrt Přežil jsem svou smrt
1960 Práče Práče
1960 Vyšší princip Vyšší princip
1959 Letiště nepřijímá Letiště nepřijímá cestující Beránek
1959 Konec cesty Konec cesty příslušník VB
1959 Romeo, Julie a tma Romeo, Julie a tma
1959 Král Šumavy Král Šumavy strážmistr
1958 Černý prapor Černý prapor König
1958 Smrt v sedle Smrt v sedle
1957 Padělek Padělek tiskař
1957 Vlčí jáma Vlčí jáma
1957 Poslušně hlásím Poslušně hlásím
1956 Hra o život Hra o život gestapák
1956 Neporažení Neporažení německý strážný na mostě
1956 Jurášek Jurášek
1956 Dědeček automobil Dědeček automobil Gottfried Mayer