Jiří Bábek

Jiří Bábek
Povolání: herec

24

Počet fanoušků

Národnost: česká
 

Filmografie

2008 Na vlastní nebezpečí Na vlastní nebezpečí farář
2008 3 sezóny v pekle 3 sezóny v pekle
2008 Hlídač č.47 Hlídač č.47 kamarád z vojny
2007 Vratné lahve Vratné lahve
2006 To horké léto v Marienbadu To horké léto v Marienbadu
2006 Swingtime Swingtime
2005 Příběhy obyčejného šílenství Příběhy obyčejného šílenství
2004 Román pro ženy Román pro ženy
2002 Elixír a Halíbela Elixír a Halíbela 1. lokaj
1999 Přepadení Přepadení
1998 Z pekla štěstí Z pekla štěstí
1990 Zvláštní bytosti Zvláštní bytosti
1985 Pohlaď kočce uši Pohlaď kočce uši
1985 Fontána pre Zuzanu Fontána pre Zuzanu Olino