Jiří Bartoška

Jiří Bartoška
Povolání: herec

183

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 24. 03. 1947
 

Filmografie

2008 Líbáš jako Bůh Líbáš jako Bůh Karel
2005 Příběhy obyčejného šílenství Příběhy obyčejného šílenství
2003 Falešné obvinění Falešné obvinění Hellman
2001 Podzimní návrat Podzimní návrat
2001 Ideální manžel Ideální manžel
2000 Početí mého mladšího bratra Početí mého mladšího bratra
1999 Velký případ Velký případ
1999 Všichni moji blízcí Všichni moji blízcí
1997 Stůj, nebo se netrefím Stůj, nebo se netrefím
1997 Je třeba zabít Sekala Je třeba zabít Sekala páter Flora
1995 Má je pomsta Má je pomsta Karel Švarc
1995 Poslední přesun Poslední přesun
1994 Vášnivý polibek Vášnivý polibek
1993 Krvavý román Krvavý román Rolf
1991 Hřbitov  pro  cizince Hřbitov pro cizince
1990 Divoká srdce Divoká srdce Dlužný výstřel - Silvio
1990 V žáru královské lásky V žáru královské lásky
1989 Muka obraznosti Muka obraznosti Arnošt Tittelbach
1989 Evropa tančila valčík Evropa tančila valčík Václav Kavan
1987 Južná pošta Južná pošta Pavol Jurkovič/otec
1986 Lev s bílou hřívou Lev s bílou hřívou David Stössel
1986 Antonyho šance Antonyho šance herec
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1985 Veronika Veronika
1985 Tichá radosť Tichá radosť
1985 Muž na drátě Muž na drátě Macík
1984 Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil zpěvák šlágru
1984 Oldřich a Božena Oldřich a Božena Oldřich
1984 Cesta kolem mé hlavy Cesta kolem mé hlavy dr. Halva
1982 Zelená vlna Zelená vlna
1981 Evžen mezi námi Evžen mezi námi hrobník
1980 Triptych o láske Triptych o láske
1980 Svítalo celou noc Svítalo celou noc
1979 Koncert na konci léta Koncert na konci léta Kentův posel
1979 Paragraf 224 Paragraf 224
1979 Drsná Planina Drsná Planina
1978 Čekání na déšť Čekání na déšť Budil
1977 Příběh lásky a cti Příběh lásky a cti
1977 Stíny horkého léta Stíny horkého léta
1977 Na Veliké řece Na Veliké řece Sokol
1977 Osada Havranů Osada Havranů Sokol
1977 Volání rodu Volání rodu
1976 Noc klavíristy Noc klavíristy Bob, Janin chlapec
1975 Hřiště Hřiště Luděk
1971 Hry lásky šálivé Hry lásky šálivé