Jiří Hálek

Jiří Hálek
Povolání: herec

92

Počet fanoušků

Rodné jméno: Hugo Frischman
Národnost: česká
Datum narození: 10. 09. 1930
 

Filmografie

2002 Borůvkový vrch Borůvkový vrch
2001 Znásilnění Znásilnění
2000 Začátek světa Začátek světa
2000 Početí mého mladšího bratra Početí mého mladšího bratra
1996 O perlové panně O perlové panně maestro
1996 O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli Strach
1994 Učitel tance Učitel tance
1990 Divoká svině Divoká svině Sedlakovič
1989 Něžný barbar Něžný barbar
1989 Vážení přátelé, ano Vážení přátelé, ano
1988 Anděl svádí ďábla Anděl svádí ďábla
1987 Dobří holubi se vracejí Dobří holubi se vracejí Čtvrtečka
1986 Krajina s nábytkem Krajina s nábytkem
1984 Všechno nebo nic Všechno nebo nic
1984 Výbuch bude v pět Výbuch bude v pět
1983 Tři veteráni Tři veteráni
1983 Oči pro pláč Oči pro pláč notář
1983 Faunovo velmi pozdní odpoledne Faunovo velmi pozdní odpoledne Faunův přítel
1983 Anděl s ďáblem v těle Anděl s ďáblem v těle úředníček
1983 Jára Cimrman, ležící, spící Jára Cimrman, ležící, spící Čechov
1982 Šéfe, to je věc! Šéfe, to je věc!
1982 Srdečný pozdrav ze zeměkoule Srdečný pozdrav ze zeměkoule
1982 Jak svět přichází o básníky Jak svět přichází o básníky redaktor Hrdlička
1981 Divoký koník Ryn Divoký koník Ryn náčelník stanice
1981 Jako zajíci Jako zajíci Malík
1980 Vrchní, prchni! Vrchní, prchni!
1979 Kdo přichází před půlnocí Kdo přichází před půlnocí kapsář Karásek
1979 Pátek není svátek Pátek není svátek učitel
1977 Šestapadesát neomluvených hodin Šestapadesát neomluvených hodin
1977 Talíře nad Velkým Malíkovem Talíře nad Velkým Malíkovem
1977 Proč nevěřit na zázraky Proč nevěřit na zázraky
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem Zítra vstanu a opařím se čajem
1976 Dveře Dveře vedoucí truhlářství
1976 Případ mrtvých spolužáků Případ mrtvých spolužáků
1976 „Marečku, podejte mi pero!“ „Marečku, podejte mi pero!“ ředitel školy
1975 Město nic neví Město nic neví advokát
1975 Zrcadlo pro Kristýnu Zrcadlo pro Kristýnu
1975 Holka na zabití Holka na zabití obuvník
1974 Na startu je delfín Na startu je delfín
1974 Lidé z metra Lidé z metra Chebský fenik - Motejlek
1974 Motiv pro vraždu Motiv pro vraždu Čaban
1974 Hvězda padá vzhůru Hvězda padá vzhůru televizní pracovník
1973 Pověst o stříbrné jedli Pověst o stříbrné jedli
1973 Zlatovláska Zlatovláska
1972 Rodeo Rodeo
1972 O Sněhurce O Sněhurce ředitel
1971 Touha Sherlocka Holmese Touha Sherlocka Holmese
1971 Slaměný klobouk Slaměný klobouk
1969 Nezvaný host Nezvaný host manžel
1969 Den sedmý - osmá noc Den sedmý - osmá noc Výpravčí
1969 Případ pro začínajícího kata Případ pro začínajícího kata
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1968 Nejkrásnější věk Nejkrásnější věk Franta
1968 Kulhavý ďábel Kulhavý ďábel blázen
1968 Spravedlnost pro Selvina Spravedlnost pro Selvina
1968 Zločin v šantánu Zločin v šantánu
1968 Spalovač mrtvol Spalovač mrtvol
1967 Piknik Piknik
1967 Muž, který stoupl v ceně Muž, který stoupl v ceně restaurátor
1967 Pension pro svobodné pány Pension pro svobodné pány pán
1967 Svatba jako řemen Svatba jako řemen
1966 Ostře sledované vlaky Ostře sledované vlaky zapisovatel