Jiří Hron

Jiří Hron
Povolání: herec

61

Počet fanoušků

Rodné jméno: Jiří Michálek
Národnost: česká
Datum narození: 18. 04. 1904
 

Filmografie

1940 Pohádka máje Pohádka máje
1940 Okénko do nebe Okénko do nebe zvukař v ateliéru
1940 Konečně sami Konečně sami host na svatbě
1940 Madla zpívá Evropě Madla zpívá Evropě sluha
1939 Bílá jachta ve Splitu Bílá jachta ve Splitu důstojník na jachtě
1939 Veselá bída Veselá bída
1939 Muž z neznáma Muž z neznáma zaměstnanec hotelu
1939 U svatého Matěje U svatého Matěje
1939 Mořská panna Mořská panna hotelový host
1939 Lízino štěstí Lízino štěstí radní z Ptačic
1939 Tulák Macoun Tulák Macoun
1938 Slávko, nedej se! Slávko, nedej se!
1938 Bílá vrána Bílá vrána novomanžel Richard Moudrý
1938 Děti na zakázku Děti na zakázku host ve vinárně
1938 Slečna matinka Slečna matinka
1938 Svatební cesta Svatební cesta
1938 Druhé mládí Druhé mládí profesor
1938 Bláhové děvče Bláhové děvče telefonista u firmy Iron
1937 Důvod k rozvodu Důvod k rozvodu číšník v jídelním voze
1937 Kariéra matky Lízalky Kariéra matky Lízalky číšník
1937 Lízin let do nebe Lízin let do nebe šlen městské rady
1937 Krb bez ohně Krb bez ohně šofér
1937 Rozkošný příběh Rozkošný příběh
1937 Vyděrač Vyděrač
1937 Falešná kočička Falešná kočička lékař v sanatoriu
1937 Advokátka Věra Advokátka Věra malíř Jan Vrzal
1937 Svět patří nám Svět patří nám
1936 Švadlenka Švadlenka
1936 Uličnice Uličnice
1936 Srdce v soumraku Srdce v soumraku
1936 Na tý louce zelený Na tý louce zelený lokaj
1936 Páter Vojtěch Páter Vojtěch odmítnutý tanečník
1936 Vojnarka Vojnarka
1936 Lojzička Lojzička strážník
1936 Divoch Divoch Mirkův přítel
1936 Tři muži ve sněhu Tři muži ve sněhu
1935 Studentská máma Studentská máma
1935 Jedna z milionu Jedna z milionu redaktor dr. Růžička
1935 Pozdní láska Pozdní láska
1934 Dokud máš maminku Dokud máš maminku konstruktér
1934 Pán na roztrhání Pán na roztrhání konstruktér
1934 Zlatá Kateřina Zlatá Kateřina
1934 Za řádovými dveřmi Za řádovými dveřmi
1934 Nezlobte dědečka Nezlobte dědečka blázen s játrovými knedlíčky
1933 Okénko Okénko Růženin ctitel Pepíček
1933 Dobrý tramp Bernášek Dobrý tramp Bernášek mladý úředník
1933 Strýček z Ameriky Strýček z Ameriky
1933 Skřivánčí píseň Skřivánčí píseň
1933 Život je pes Život je pes
1932 Zapadlí vlastenci Zapadlí vlastenci
1931 On a jeho sestra On a jeho sestra zaměstnanec divadla
1930 C. a k. polní maršálek C. a k. polní maršálek poručík Rudi Eberle, Procházkův synovec
1930 Vendelínův očistec a ráj Vendelínův očistec a ráj
1927 Švejk v civilu Švejk v civilu
1926 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk jednoročák Marek
1926 Otec Kondelík a ženich Vejvara I. Otec Kondelík a ženich Vejvara I. František Vejvara
1924 Chyťte ho! Chyťte ho! hráč rulety