Jiří Hrzán

Jiří Hrzán
Povolání: herec

40

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 30. 03. 1939
 

Filmografie

1980 Blázni, vodníci a podvodníci Blázni, vodníci a podvodníci vodník Michal
1980 Prázdniny pro psa Prázdniny pro psa
1975 Hudba kolonád Hudba kolonád Vili
1974 Zbraně pro Prahu Zbraně pro Prahu
1974 Drahé tety a já Drahé tety a já Michal
1974 Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Thomas
1971 Slaměný klobouk Slaměný klobouk
1970 Hlídač Hlídač Josef Vildomec
1970 Pane, vy jste vdova! Pane, vy jste vdova! astrolog Stuart Hample
1969 Případ pro začínajícího kata Případ pro začínajícího kata
1968 Pražské noci Pražské noci
1968 Nebeští jezdci Nebeští jezdci Prcek
1967 Hotel pro cizince Hotel pro cizince Kája
1967 Pension pro svobodné pány Pension pro svobodné pány Halibut
1967 Svatba jako řemen Svatba jako řemen
1965 Bloudění Bloudění mladík
1962 Život bez kytary Život bez kytary
1961 Reportáž psaná na oprátce Reportáž psaná na oprátce
1961 Florián Florián student