Jiří Kasík

Jiří Kasík
Povolání: herec

27

Počet fanoušků

Národnost: česká
 

Filmografie

1989 Masseba Masseba
1983 Slavnosti sněženek Slavnosti sněženek
1980 Svítalo celou noc Svítalo celou noc
1980 Temné slunce Temné slunce
1976 Ať žijí duchové! Ať žijí duchové!
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy
1974 Sokolovo Sokolovo
1974 Zbraně pro Prahu Zbraně pro Prahu
1972 6 medvědů s Cibulkou 6 medvědů s Cibulkou
1970 Pěnička a Paraplíčko Pěnička a Paraplíčko
1969 Skřivánci na niti Skřivánci na niti
1968 Maratón Maratón
1968 Objížďka Objížďka
1968 Ohlédnutí Ohlédnutí
1968 Zločin v šantánu Zločin v šantánu
1967 Happy end Happy end
1967 Já, spravedlnost Já, spravedlnost
1967 Rozmarné léto Rozmarné léto
1966 Dáma na kolejích Dáma na kolejích
1966 Ukradená vzducholoď Ukradená vzducholoď
1964 Každý den odvahu Každý den odvahu
1964 Limonádový Joe aneb Koňská opera Limonádový Joe aneb Koňská opera