Jiří Lír

Jiří Lír
Povolání: herec

počet fanoušků

163

Národnost: česká
Datum narození: 19. 06. 1923
 

Filmografie:

1991 Žebrácká opera Žebrácká opera
1990 Poslední motýl Poslední motýl
1989 Konec starých časů Konec starých časů
1988 O zatoulané princezně O zatoulané princezně
1988 Anděl svádí ďábla Anděl svádí ďábla správce
1985 Vesničko má, středisková Vesničko má, středisková
1984 Rumburak Rumburak
1984 Fešák Hubert Fešák Hubert strýc
1984 Lucie, postrach ulice Lucie, postrach ulice
1982 Příště budeme chytřejší, staroušku! Příště budeme chytřejší, staroušku!
1982 Šéfe, to je věc! Šéfe, to je věc!
1982 Srdečný pozdrav ze zeměkoule Srdečný pozdrav ze zeměkoule
1981 Tajemství hradu v Karpatech Tajemství hradu v Karpatech
1981 V podstatě jsme normální V podstatě jsme normální
1980 Požáry a spáleniště Požáry a spáleniště
1980 Blázni, vodníci a podvodníci Blázni, vodníci a podvodníci
1980 Vrchní, prchni! Vrchní, prchni!
1979 Hon na kočku Hon na kočku
1979 Pan Vok odchází Pan Vok odchází
1979 Rukojmí z Bella Vista Rukojmí z Bella Vista
1979 Čas pracuje pro vraha Čas pracuje pro vraha směnař
1979 Lásky mezi kapkami deště Lásky mezi kapkami deště
1979 Causa Králík Causa Králík
1978 Skandál v Gri - Gri baru Skandál v Gri - Gri baru
1978 Trasa Trasa
1978 „Já to tedy beru, šéfe...!“ „Já to tedy beru, šéfe...!“ Nyklíček
1978 Princ a Večernice Princ a Večernice
1978 „Já už budu hodný, dědečku!“ „Já už budu hodný, dědečku!“ inspicient Kulíček
1978 Mladý muž a bílá velryba Mladý muž a bílá velryba
1977 Šestapadesát neomluvených hodin Šestapadesát neomluvených hodin
1977 Příběh lásky a cti Příběh lásky a cti
1977 Tichý Američan v Praze Tichý Američan v Praze
1977 Vítězný lid Vítězný lid
1977 Jak se budí princezny Jak se budí princezny
1977 Honza málem králem Honza málem králem dvořan s bradkou
1977 Což takhle dát si špenát Což takhle dát si špenát vrchní
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem Zítra vstanu a opařím se čajem
1976 Konečně si rozumíme Konečně si rozumíme ředitel školy
1976 Dům Na poříčí Dům Na poříčí zaměstnanec u Podrouška
1976 Náš dědek Josef Náš dědek Josef komorník Fricek
1976 Parta hic Parta hic číšník
1976 Zítra to roztočíme, drahoušku...! Zítra to roztočíme, drahoušku...!
1976 „Marečku, podejte mi pero!“ „Marečku, podejte mi pero!“ Dudek
1975 Borisek, malý seržant Borisek, malý seržant lékárník
1975 Hudba kolonád Hudba kolonád mahárádža
1975 Tobě hrana zvonit nebude Tobě hrana zvonit nebude
1975 Zrcadlo pro Kristýnu Zrcadlo pro Kristýnu
1975 Můj brácha má prima bráchu Můj brácha má prima bráchu ceremoniář
1975 Holka na zabití Holka na zabití vrchní
1974 Na startu je delfín Na startu je delfín číšník
1974 Hodíme se k sobě, miláčku? Hodíme se k sobě, miláčku? praporčík VB
1974 Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Křeček
1974 Hvězda padá vzhůru Hvězda padá vzhůru vetešník
1973 Láska Láska
1973 Tři nevinní Tři nevinní
1973 Údolí krásných žab Údolí krásných žab
1973 Noc na Karlštejně Noc na Karlštejně
1973 Zatykač na královnu Zatykač na královnu
1972 Rodeo Rodeo
1972 Lupič Legenda Lupič Legenda číšník v kavárně
1972 Aféry mé ženy Aféry mé ženy Smrt za slunovratu - Jelínek
1972 Zlatá svatba Zlatá svatba
1972 Morgiana Morgiana důstojník
1971 Psi a lidé Psi a lidé
1971 Kam slunce nechodí Kam slunce nechodí kloboučník
1971 Pět mužů a jedno srdce Pět mužů a jedno srdce
1971 Slaměný klobouk Slaměný klobouk
1971 Dívka na koštěti Dívka na koštěti učitel botaniky
1970 Lítost Lítost šéf podniku
1970 Svatby pana Voka Svatby pana Voka
1970 Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Jaime
1970 Na kometě Na kometě
1970 Pane, vy jste vdova! Pane, vy jste vdova! herec Gugenheim
1969 Den sedmý - osmá noc Den sedmý - osmá noc Účetní
1969 Přehlídce velím já Přehlídce velím já
1969 Kladivo na čarodějnice Kladivo na čarodějnice
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1969 Slasti Otce vlasti Slasti Otce vlasti
1968 Kulhavý ďábel Kulhavý ďábel blázen
1968 Farářův konec Farářův konec Hejtman
1968 Spalovač mrtvol Spalovač mrtvol
1967 Soudničky Soudničky
1967 Když má svátek Dominika Když má svátek Dominika detektiv
1967 Přísně tajné premiéry Přísně tajné premiéry
1967 Svatba jako řemen Svatba jako řemen
1967 Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk... Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk... Štern
1966 Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene! Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
1966 Martin a devět bláznů Martin a devět bláznů příslušník VB
1966 Kdo chce zabít Jessii? Kdo chce zabít Jessii? vyšetřující policista
1965 Strašná žena Strašná žena
1965 Hrdina má strach Hrdina má strach tajemník
1964 Limonádový Joe aneb Koňská opera Limonádový Joe aneb Koňská opera barman
1964 Kdyby tisíc klarinetů Kdyby tisíc klarinetů George
1961 Černobílá Sylva Černobílá Sylva
1960 Přežil jsem svou smrt Přežil jsem svou smrt
1960 Ledoví muži Ledoví muži učitel Havránek
1956 Dědeček automobil Dědeček automobil Pierre Charron
1956 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk Bernis
1951 Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš sluha u Šamberka
1950 Posel úsvitu Posel úsvitu
Přidejte se k nám