Jiří Menzel

Jiří Menzel
Povolání: herec

85

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 23. 02. 1938
 

Filmografie

2009 Operace Dunaj Operace Dunaj Oskar
2007 Medvídek Medvídek Romanův otec
2004 Tatínek Tatínek
2002 Útěk do Budína Útěk do Budína
2001 Když děda miloval Ritu Hayworthovou Když děda miloval Ritu Hayworthovou Pfarrer
1999 Všichni moji blízcí Všichni moji blízcí
1995 Má je pomsta Má je pomsta režisér
1994 Příliš hlučná samota Příliš hlučná samota
1994 Jak si zasloužit princeznu Jak si zasloužit princeznu dvorní malíř
1992 Všetko čo mám rád Všetko čo mám rád
1991 Obecná škola Obecná škola lékař
1990 Zvláštní bytosti Zvláštní bytosti
1989 Něžný barbar Něžný barbar Doktor
1986 Utekajme, už ide! Utekajme, už ide!
1985 Albert Albert důstojník
1982 Fandy, ó Fandy Fandy, ó Fandy ing. Růžička
1982 Srdečný pozdrav ze zeměkoule Srdečný pozdrav ze zeměkoule
1981 Upír z Feratu Upír z Feratu
1979 Modrá planeta Modrá planeta ing. Pavlík
1978 Báječní muži s klikou Báječní muži s klikou
1973 Třicet panen a Pythagoras Třicet panen a Pythagoras profesor matematiky Ludolf
1971 Slaměný klobouk Slaměný klobouk
1970 Nevěsta Nevěsta reportér
1969 Skřivánci na niti Skřivánci na niti
1968 Zločin v šantánu Zločin v šantánu
1968 Spalovač mrtvol Spalovač mrtvol
1967 Dita Saxová Dita Saxová Herbert Lágus
1967 Hotel pro cizince Hotel pro cizince pikolík
1967 Soukromá vichřice Soukromá vichřice
1967 Rozmarné léto Rozmarné léto
1966 Návrat ztraceného syna Návrat ztraceného syna Jiří
1966 Flám Flám chuligán
1966 Ostře sledované vlaky Ostře sledované vlaky
1965 Perličky na dně Perličky na dně
1965 Nikdo se nebude smát Nikdo se nebude smát goldman
1965 Bloudění Bloudění Dohnal
1965 Volejte Martina Volejte Martina
1964 Obžalovaný Obžalovaný obhájce Horáček
1964 Každý den odvahu Každý den odvahu host v hospodě
1964 Místo v houfu Místo v houfu tajemník ČSM
1964 Kdyby tisíc klarinetů Kdyby tisíc klarinetů Schulze

Režie:

2006 Obsluhoval jsem anglického krále Obsluhoval jsem anglického krále
2002 Dalších deset minut 2 Dalších deset minut 2
1993 Život a neobyčejná dobrodružství vojína Ivana Čo... Život a neobyčejná dobrodružství vojína Ivana Čo...
1991 Žebrácká opera Žebrácká opera
1989 Konec starých časů Konec starých časů
1985 Vesničko má, středisková Vesničko má, středisková
1983 Slavnosti sněženek Slavnosti sněženek
1980 Postřižiny Postřižiny
1978 Báječní muži s klikou Báječní muži s klikou
1976 Na samotě u lesa Na samotě u lesa
1974 Kdo hledá zlaté dno Kdo hledá zlaté dno
1969 Skřivánci na niti Skřivánci na niti
1968 Zločin v šantánu Zločin v šantánu
1967 Rozmarné léto Rozmarné léto
1966 Ostře sledované vlaky Ostře sledované vlaky
1965 Perličky na dně Perličky na dně
1965 Zločin v dívčí škole Zločin v dívčí škole