Jiří Steimar

Jiří Steimar
Povolání: herec

42

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 24. 04. 1887
 

Filmografie

1968 Maratón Maratón starý muž
1968 Objížďka Objížďka Kubitzek
1967 Happy end Happy end
1967 Jak se krade milión Jak se krade milión strýček
1966 Kdo chce zabít Jessii? Kdo chce zabít Jessii? delegát
1964 Limonádový Joe aneb Koňská opera Limonádový Joe aneb Koňská opera Kolalok
1963 Mezi námi zloději Mezi námi zloději předseda komise
1961 Každá koruna dobrá Každá koruna dobrá Müller
1961 Kde řeky mají slunce Kde řeky mají slunce učitel
1956 Kudy kam? Kudy kam? předseda soudu
1956 Nezlob, Kristino! Nezlob, Kristino! Duchek
1955 Z mého života Z mého života
1955 Jan Žižka Jan Žižka dvořan u královny
1951 Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš Ferdinand Šamberk
1950 Posel úsvitu Posel úsvitu
1947 Nikola Šuhaj Nikola Šuhaj představitel vlády
1943 Tanečnice Tanečnice
1942 Okouzlená Okouzlená ředitel divadla Hájek
1941 Gabriela Gabriela Michal
1940 Maskovaná milenka Maskovaná milenka hrabě Albert
1940 Čekanky Čekanky baron
1940 Adam a Eva Adam a Eva továrník Kavalír
1940 Panna Panna arch. Krocík
1940 Život je krásný Život je krásný
1939 Její hřích Její hřích ředitel banky
1939 Příklady táhnou Příklady táhnou
1938 Umlčené rty Umlčené rty
1938 Stříbrná oblaka Stříbrná oblaka
1938 Cestou křížovou Cestou křížovou vikář
1937 Kvočna Kvočna Topol
1937 Výdělečné ženy Výdělečné ženy
1936 Srdce v soumraku Srdce v soumraku
1936 Světlo jeho očí Světlo jeho očí
1936 Sextánka Sextánka
1932 Tisíc za jednu noc Tisíc za jednu noc
1931 Osada mladých snů Osada mladých snů bankéř Sychra
1929 Svatý Václav Svatý Václav