Jiřina Jirásková

Jiřina Jirásková
Povolání: herec

103

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 17. 02. 1931
 

Filmografie

2002 Kožené slunce Kožené slunce Zobalka
2002 Vyvraždění rodiny Greenů Vyvraždění rodiny Greenů
2001 Předčasná úmrtí - Příběh vypravěče Předčasná úmrtí - Příběh vypravěče
1993 Jedna kočka za druhou Jedna kočka za druhou paní domácí
1993 Zámek v Čechách Zámek v Čechách
1991 Talisman Talisman
1991 Slunce, seno, erotika Slunce, seno, erotika
1989 Dva lidi v ZOO Dva lidi v ZOO Josefina
1989 Slunce, seno a pár facek Slunce, seno a pár facek
1987 Poslední leč Alfonse Karáska Poslední leč Alfonse Karáska
1986 Šiesta veta Šiesta veta
1986 Můj hříšný muž Můj hříšný muž Jeníková
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1984 Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil zpěvačka šlágru
1983 Slunce, seno, jahody Slunce, seno, jahody
1983 Bota jménem Melichar Bota jménem Melichar Moutelíková
1983 Sestřičky Sestřičky
1983 Jára Cimrman, ležící, spící Jára Cimrman, ležící, spící matka
1982 Vinobraní Vinobraní
1982 Jak svět přichází o básníky Jak svět přichází o básníky ředitelka školy
1981 Křtiny Křtiny sekretářka Karolína
1980 Útěky domů Útěky domů
1977 Velryba Abyrlev Velryba Abyrlev
1975 O té velké mlze O té velké mlze
1970 Ďábelské líbánky Ďábelské líbánky Alžběta
1970 Na kometě Na kometě Ester
1969 Já, truchlivý Bůh Já, truchlivý Bůh paní Štenclová
1969 Případ pro začínajícího kata Případ pro začínajícího kata
1969 Flirt se slečnou Stříbrnou Flirt se slečnou Stříbrnou Blumenfeldová
1968 Naše bláznivá rodina Naše bláznivá rodina matka Solničková
1967 Hotel pro cizince Hotel pro cizince Marie
1967 Dům ztracených duší Dům ztracených duší dr. Dvořáková
1967 Dědeček, Kyliján a já Dědeček, Kyliján a já matka
1966 Dýmky Dýmky
1965 Bloudění Bloudění Helena, matka Michala
1964 Každý den odvahu Každý den odvahu Olina
1964 Povídky o dětech Povídky o dětech
1964 Čintamani & podvodník Čintamani & podvodník Příběh sňatkového podvodníka - zákaznice
1963 Einstein kontra Babinský Einstein kontra Babinský Dáša
1961 Každá koruna dobrá Každá koruna dobrá učitelka