Joe Pantoliano

Joe Pantoliano
Povolání: herec

42

Počet fanoušků

Rodné jméno: Joey Pants
Národnost: americká
Datum narození: 12. 09. 1951
 

Filmografie

2010 Percy Jackson: Zloděj blesku Percy Jackson: Zloděj blesku Gabe Ugliano
2006 Neznámý / 5 Neznámých Neznámý / 5 Neznámých spoutaný muž
2004 Dokonalé protiklady Dokonalé protiklady Louis Carbonelli
2004 Rychlý Stripes Rychlý Stripes
2002 Mizerové 2 Mizerové 2 kapitán Howard
2002 Pluto Nash Pluto Nash
2001 Memento Memento Teddy
2001 Jako kočky a psi Jako kočky a psi
2000 Nejlepší způsob jak zemřít Nejlepší způsob jak zemřít
2000 Hromy a blesky Hromy a blesky
1999 Černá a bílá Černá a bílá
1999 Matrix Matrix Cypher
1998 Šerifové Šerifové
1996 Past Past
1996 87. revír: Sníh 87. revír: Sníh Detektiv Meyer Meyer
1995 Kongo Kongo
1995 Mizerové Mizerové kapitán Howard
1994 Trable prcka Binka Trable prcka Binka
1993 Dívka z kalendáře Dívka z kalendáře
1993 Uprchlík Uprchlík
1992 Srdcová trojka Srdcová trojka
1992 Svatba, nebo pohřeb Svatba, nebo pohřeb
1991 Zandalee Zandalee
1990 Poslední z nejlepších Poslední z nejlepších
1990 Downtown Downtown
1988 Půlnoční běh Půlnoční běh
1988 Rokenrolová parta Rokenrolová parta
1987 Amazonky na Měsíci Amazonky na Měsíci Sy Swerdlow
1987 Říše slunce / V říši slunce Říše slunce / V říši slunce
1987 La Bamba La Bamba Bob Kreene
1986 Se strachem v zádech / Zběsilý útěk Se strachem v zádech / Zběsilý útěk
1985 Rošťáci / Buráci Rošťáci / Buráci
1983 Riskantní podnik Riskantní podnik