John Travolta

John Travolta
Povolání: herec

počet fanoušků

58

Rodné jméno: John Joseph Travolta
Národnost: americká
Datum narození: 18. 02. 1954
 

Filmografie:

2010 Bez soucitu Bez soucitu FBI agent Charlie Wax
2009 Starý páky Starý páky
2009 Únos vlaku 1 2 3 Únos vlaku 1 2 3
2006 Zabijáci osamělých srdcí Zabijáci osamělých srdcí
2005 Mise na Měsíc 3D Mise na Měsíc 3D
2004 Píseň lásky samotářky Píseň lásky samotářky
2004 Okrsek 49 Okrsek 49 kapitán Mike Kennedy
2004 Kat Kat Howard Saint
2003 Zelené peklo Zelené peklo
2002 Austin Powers: Goldmember Austin Powers: Goldmember Zlatý úd v "Austinopičkách"
2001 Swordfish: Operace Hacker Swordfish: Operace Hacker Gabriel Shear
2001 Malý svědek Malý svědek Frank Morrison
2000 Šťastná čísla Šťastná čísla
2000 Bojiště Země: Sága roku 3000 Bojiště Země: Sága roku 3000 Terl
1998 Tenká červená linie Tenká červená linie
1998 Žaloba Žaloba
1997 Michael Jackson: HIStory on Film - Volume II Michael Jackson: HIStory on Film - Volume II
1997 Jak ta je úžasná Jak ta je úžasná
1997 Město šílenců Město šílenců Sam Baily
1997 Tváří v tvář Tváří v tvář
1996 Michael Michael Michael
1996 Operace: Zlomený šíp Operace: Zlomený šíp Victor Deakins
1995 Černá klec Černá klec
1993 Pulp Fiction - Historky z podsvětí Pulp Fiction - Historky z podsvětí
1990 Kdopak to mluví 2 Kdopak to mluví 2 James
1989 Kdopak to mluví Kdopak to mluví James
1988 Experts, The Experts, The Travis
1985 Dokonalí Dokonalí Adam Lawrence
1983 Staying Alive Staying Alive
1981 Výstřel / Výbuch Výstřel / Výbuch
1980 Městský kovboj Městský kovboj Bud
1978 Pomáda Pomáda
1977 Horečka sobotní noci Horečka sobotní noci Tony Manero
1976 Carrie Carrie Billy Nolan
Přidejte se k nám