Jonathan Pryce

Jonathan Pryce
Povolání: herec

31

Počet fanoušků

Rodné jméno: John Price
Národnost: velšská
Datum narození: 01. 06. 1947
 

Filmografie

2009 G. I. Joe G. I. Joe americký prezident
2009 Echelon Conspiracy Echelon Conspiracy Mueller
2008 Pohádky na dobrou noc Pohádky na dobrou noc
2008 Tvrdé palice Tvrdé palice
2007 Piráti z Karibiku - Na konci světa Piráti z Karibiku - Na konci světa
2006 Piráti z Karibiku - Truhla mrtvého muže Piráti z Karibiku - Truhla mrtvého muže
2005 Nový svět Nový svět král Jakub
2003 Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
2002 Žít naplno Žít naplno
2002 O Popelce trochu jinak O Popelce trochu jinak Master Schoenmacker
2001 Aféra s náhrdelníkem Aféra s náhrdelníkem kardinál Louis de Rohan
2001 Nevěsta větru Nevěsta větru
2001 Viktorie a Albert Viktorie a Albert
1999 Stigmata Stigmata
1998 Ronin Ronin
1997 Zítřek nikdy neumírá Zítřek nikdy neumírá
1995 V žáru lásky V žáru lásky
1993 Věk nevinnosti Věk nevinnosti
1992 Konkurenti Konkurenti James Lingk
1990 Spis o Rachel Spis o Rachel
1988 Dobrodružství barona Prášila Dobrodružství barona Prášila Horatio Jackson
1987 Muž na mušce / Muž v palbě Muž na mušce / Muž v palbě Michael
1986 Strašidelné líbánky / Prokletá svatební cesta Strašidelné líbánky / Prokletá svatební cesta