Josef Abrhám st.

Josef Abrhám st.
Povolání: herec

120

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 14. 12. 1939
 

Filmografie

2008 Kouzla králů Kouzla králů král Dobromil
2006 Obsluhoval jsem anglického krále Obsluhoval jsem anglického krále hoteliér Brandejs
2006 Kráska v nesnázích Kráska v nesnázích Evžen Beneš
2005 Profil - Jan Kaplický Profil - Jan Kaplický
2004 Konečná stanica Konečná stanica doktor
2004 Pánská jízda Pánská jízda Lupínek
2002 Elixír a Halíbela Elixír a Halíbela král
2001 ELFilm ELFilm JNS
2001 O víle Arnoštce O víle Arnoštce král lesního palouku
1999 Všichni moji blízcí Všichni moji blízcí
1999 Návrat ztraceného ráje Návrat ztraceného ráje tatínek
1997 Doktor Munory a jiní lidé Doktor Munory a jiní lidé doktor Munory
1997 Stůj, nebo se netrefím Stůj, nebo se netrefím
1994 Andělské oči Andělské oči Dirigent
1993 Městem chodí Mikuláš Městem chodí Mikuláš doktor Koníček
1993 Noc rozhodnutí Noc rozhodnutí
1993 Šakalí léta Šakalí léta
1991 Žebrácká opera Žebrácká opera
1991 Kafka Kafka
1990 V žáru královské lásky V žáru královské lásky
1989 Člověk proti zkáze Člověk proti zkáze Karel Čapek
1989 Konec starých časů Konec starých časů Alexej Megalrogov
1986 C.K. dezertéři C.K. dezertéři seržant Zajíček
1986 Mladé víno Mladé víno Petrus
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1985 Experiment Eva Experiment Eva Arnošt
1985 Skalpel, prosím Skalpel, prosím
1984 Rozpuštěný a vypuštěný Rozpuštěný a vypuštěný
1983 Svatební cesta do Jiljí Svatební cesta do Jiljí
1983 Jára Cimrman, ležící, spící Jára Cimrman, ležící, spící divadelní vědec
1980 Vrchní, prchni! Vrchní, prchni!
1979 Silvestr svobodného pána Silvestr svobodného pána
1979 Upír ve věžáku Upír ve věžáku
1978 Kulový blesk Kulový blesk Knotek
1976 „Marečku, podejte mi pero!“ „Marečku, podejte mi pero!“ Janda
1975 Holka na zabití Holka na zabití Rendl
1974 Kvočny a Král Kvočny a Král
1974 Motiv pro vraždu Motiv pro vraždu kpt. VB
1973 Výstřely v Mariánských Lázních Výstřely v Mariánských Lázních
1973 Pokus o vraždu Pokus o vraždu
1972 Morgiana Morgiana Marek
1970 Valerie a týden divů Valerie a týden divů
1970 Partie krásného dragouna Partie krásného dragouna Rudi Macháček
1969 Hvězda Hvězda režisér
1968 Pražské noci Pražské noci
1967 Happy end Happy end Ptáček
1967 Dita Saxová Dita Saxová D.E. Huppert
1967 Noc nevěsty Noc nevěsty
1967 Pension pro svobodné pány Pension pro svobodné pány Mulligan
1966 Návrat ztraceného syna Návrat ztraceného syna
1966 Ostře sledované vlaky Ostře sledované vlaky
1964 Každý den odvahu Každý den odvahu Bořek
1963 Křik Křik Slávek
1963 Černý Petr Černý Petr
1962 Transport z ráje Transport z ráje
1961 Kde alibi nestačí Kde alibi nestačí mladík