Josef Bartůněk

Josef Bartůněk
Povolání: herec

16

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 12. 11. 1897
 

Filmografie

1971 Ženy v ofsajdu Ženy v ofsajdu
1969 Smuteční slavnost Smuteční slavnost
1969 Slasti Otce vlasti Slasti Otce vlasti
1968 Nejkrásnější věk Nejkrásnější věk
1964 Pět hříšníků Pět hříšníků vrchní
1963 Král Králů Král Králů strážný
1962 Praha nultá hodina Praha nultá hodina
1961 Reportáž psaná na oprátce Reportáž psaná na oprátce
1957 Poslušně hlásím Poslušně hlásím
1955 Rudá záře nad Kladnem Rudá záře nad Kladnem
1955 Nechte to na mně Nechte to na mně závozník
1955 Tanková brigáda Tanková brigáda
1955 Psohlavci Psohlavci
1953 Výstraha Výstraha
1952 Anna proletářka Anna proletářka Soukup