Josef Bláha

Josef Bláha
Povolání: herec

102

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 08. 06. 1924
 

Filmografie

1986 Není sirotek jako sirotek Není sirotek jako sirotek Žalud
1986 Chobotnice z II. patra Chobotnice z II. patra
1980 Hra o královnu Hra o královnu biskup Bruno
1980 Signum laudis Signum laudis
1980 V hlavní roli Oldřich Nový V hlavní roli Oldřich Nový
1979 Muzika pro dva Muzika pro dva Halánek
1979 Tvář za sklem Tvář za sklem
1979 Poprask na silnici E 4 Poprask na silnici E 4
1979 Dívka světových parametrů Dívka světových parametrů
1979 Tchán Tchán
1979 Poplach v oblacích Poplach v oblacích
1978 Muž s orlem a slepicí Muž s orlem a slepicí Paták
1978 Tajemství Ocelového města Tajemství Ocelového města
1978 Od zítřka nečaruji Od zítřka nečaruji inspektor
1977 Jak se točí Rozmarýny Jak se točí Rozmarýny vedoucí produkce
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem Zítra vstanu a opařím se čajem
1976 Paleta lásky Paleta lásky malíř Peter von Cornelius
1975 Můj brácha má prima bráchu Můj brácha má prima bráchu Pavelka
1974 Hodíme se k sobě, miláčku? Hodíme se k sobě, miláčku? hudební skladatel Petr Karát
1973 Tři nevinní Tři nevinní
1973 Kronika žhavého léta Kronika žhavého léta Janouch st.
1973 Noc na Karlštejně Noc na Karlštejně
1972 Oáza Oáza řidič kamionu
1972 O Sněhurce O Sněhurce
1971 Princ a chuďas Princ a chuďas
1971 Dívka na koštěti Dívka na koštěti ředitel čarodějnické školy
1971 Smrt černého krále Smrt černého krále
1971 Vražda v hotelu Excelsior Vražda v hotelu Excelsior
1970 Pěnička a Paraplíčko Pěnička a Paraplíčko Brůžek
1970 Na kolejích čeká vrah Na kolejích čeká vrah Hafík
1970 Partie krásného dragouna Partie krásného dragouna Brůžek
1969 Kladivo na čarodějnice Kladivo na čarodějnice hrabě Šternberk
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1968 Pražské noci Pražské noci
1968 Naše bláznivá rodina Naše bláznivá rodina primář
1967 Hra bez pravidel Hra bez pravidel Kment
1967 Dům ztracených duší Dům ztracených duší Holý
1966 Vrah skrývá tvář Vrah skrývá tvář
1959 Pět z milionu Pět z milionu Hanousek ml.
1958 Mezi nebem a zemí Mezi nebem a zemí
1956 Proti všem Proti všem
1956 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk bosenský vězeň
1955 Rudá záře nad Kladnem Rudá záře nad Kladnem
1955 Tanková brigáda Tanková brigáda
1955 Jan Žižka Jan Žižka
1952 Velké dobrodružství Velké dobrodružství
1947 Jan Roháč z Dubé Jan Roháč z Dubé student