Josef Chvalina

Josef Chvalina
Povolání: herec

59

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 30. 04. 1920
 

Filmografie

1983 Putování Jana Amose Putování Jana Amose
1982 Zelená vlna Zelená vlna
1981 Kopretiny pro zámeckou paní Kopretiny pro zámeckou paní učitel
1980 Romaneto Romaneto
1977 Příběh lásky a cti Příběh lásky a cti
1973 Kronika žhavého léta Kronika žhavého léta
1973 Vysoká modrá zeď Vysoká modrá zeď
1972 Návraty Návraty Mášin otec
1972 Aféry mé ženy Aféry mé ženy
1971 Svatba bez prstýnku Svatba bez prstýnku
1971 Svědectví mrtvých očí Svědectví mrtvých očí
1971 Tajemství velikého vypravěče Tajemství velikého vypravěče
1971 Klíč Klíč "Doktor"
1971 Hry lásky šálivé Hry lásky šálivé Arabský kůň - šlechtic
1970 Ďábelské líbánky Ďábelské líbánky zaměstnanec
1970 Na kolejích čeká vrah Na kolejích čeká vrah dr. Bouček
1969 Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc? Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc?
1969 Přehlídce velím já Přehlídce velím já
1968 Objížďka Objížďka Houser
1968 „Rakev ve snu viděti...“ „Rakev ve snu viděti...“
1967 Soukromá vichřice Soukromá vichřice
1967 Muž, který stoupl v ceně Muž, který stoupl v ceně zaměstnanec galerie
1966 Znamení raka Znamení raka
1966 Poklad byzantského kupce Poklad byzantského kupce
1965 Nikdo se nebude smát Nikdo se nebude smát Josef Záturecký
1962 Pevnost na Rýně Pevnost na Rýně
1956 Zaostřit, prosím! Zaostřit, prosím!
1955 Větrná hora Větrná hora
1955 Nechte to na mně Nechte to na mně tiskař Novotný
1954 Botostroj Botostroj udavač
1953 Výstraha Výstraha
1953 Olověný chléb Olověný chléb hubený fízl
1952 Akce B Akce B Fenda
1952 Anna proletářka Anna proletářka voják
1952 Plavecký mariáš Plavecký mariáš
1951 Mordová rokle Mordová rokle Slávek
1950 V trestném území V trestném území
1950 Vstanou noví bojovníci Vstanou noví bojovníci
1950 Pára nad hrncem Pára nad hrncem Vedral
1949 Daleká cesta Daleká cesta Pepa Bureš
1949 Veliká příležitost Veliká příležitost
1949 Dva ohně Dva ohně Standa
1948 Případ Z-8 Případ Z-8
1948 Němá barikáda Němá barikáda muž v klobouku zastřelený na mostě
1948 Hostinec „U Kamenného stolu“ Hostinec „U Kamenného stolu“ Percy
1947 Nikola Šuhaj Nikola Šuhaj mladý voják / vesničan
1947 Poslední mohykán Poslední mohykán
1946 Mrtvý mezi živými Mrtvý mezi živými strážník
1943 Bláhový sen Bláhový sen zaměstnanec obchodu
1939 Studujeme za školou Studujeme za školou