Josef Gruss

Josef Gruss
Povolání: herec

28

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 09. 03. 1908
 

Filmografie

1970 Svatá hříšnice Svatá hříšnice
1969 Slasti Otce vlasti Slasti Otce vlasti
1964 Příběh dušičkový Příběh dušičkový
1958 Kasaři Kasaři npr. Vejrych
1955 Psohlavci Psohlavci
1948 Dnes neordinuji Dnes neordinuji JUDr. Plevka
1948 Hostinec „U Kamenného stolu“ Hostinec „U Kamenného stolu“
1946 Nezbedný bakalář Nezbedný bakalář sukcentor
1945 Rozina sebranec Rozina sebranec
1943 Žíznivé mládí Žíznivé mládí
1942 Velká přehrada Velká přehrada
1942 Ryba na suchu Ryba na suchu
1941 Gabriela Gabriela Carda
1940 Artur a Leontýna Artur a Leontýna Karel Stehlík
1939 Srdce v celofánu Srdce v celofánu
1939 Eva tropí hlouposti Eva tropí hlouposti Zdeněk Kolář
1938 Svět, kde se žebrá Svět, kde se žebrá
1937 Švanda dudák Švanda dudák
1936 Srdce v soumraku Srdce v soumraku
1936 Divoch Divoch Rolinův přítel
1936 Velbloud uchem jehly Velbloud uchem jehly
1934 Mazlíček Mazlíček pán ze společnosti
1933 Sedmá velmoc Sedmá velmoc
1933 Revizor Revizor

Režie:

1948 Hostinec „U Kamenného stolu“ Hostinec „U Kamenného stolu“