Josef Hlinomaz

Josef Hlinomaz
Povolání: herec

140

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 09. 10. 1914
 

Filmografie

1978 Lvi salónů Lvi salónů
1978 Otec nebo bratr Otec nebo bratr
1976 Ružové sny Ružové sny
1976 Léto s kovbojem Léto s kovbojem předseda MNV
1976 Zítra to roztočíme, drahoušku...! Zítra to roztočíme, drahoušku...!
1975 Na konci světa Na konci světa řezník Jiráček
1974 Za volantem nepřítel Za volantem nepřítel
1974 Muž z Londýna Muž z Londýna vedoucí obchodu použitým zbožím
1974 Drahé tety a já Drahé tety a já houbař
1974 Jáchyme, hoď ho do stroje Jáchyme, hoď ho do stroje zřízenec na psychiatrii
1974 Hvězda padá vzhůru Hvězda padá vzhůru televizní pracovník
1973 Přijela k nám pouť Přijela k nám pouť
1972 Lupič Legenda Lupič Legenda MUDr. Vičar
1972 Aféry mé ženy Aféry mé ženy Vražda v Čertově mlýně - Hubert
1971 Psi a lidé Psi a lidé
1971 Svatba bez prstýnku Svatba bez prstýnku
1971 Pět mužů a jedno srdce Pět mužů a jedno srdce Cajthaml
1971 Touha Sherlocka Holmese Touha Sherlocka Holmese
1971 Slaměný klobouk Slaměný klobouk
1971 Princ Bajaja Princ Bajaja
1971 Ženy v ofsajdu Ženy v ofsajdu
1970 Ďábelské líbánky Ďábelské líbánky vrátný
1970 Svatby pana Voka Svatby pana Voka
1970 Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Gogo
1970 Na kometě Na kometě Lacoste
1969 Panenství a kriminál Panenství a kriminál Petříček
1969 Hvězda Hvězda
1969 Přehlídce velím já Přehlídce velím já
1969 Odvážná slečna Odvážná slečna vrátný
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1969 Utrpení mladého Boháčka Utrpení mladého Boháčka
1968 Objížďka Objížďka Hačala
1968 Všichni dobří rodáci Všichni dobří rodáci
1967 Happy end Happy end komisař
1967 Zmluva s diablom Zmluva s diablom
1967 Automat na přání Automat na přání dozorce věznice
1967 Když má svátek Dominika Když má svátek Dominika řidič
1967 Táňa a dva pistolníci Táňa a dva pistolníci
1967 Ta naše písnička česká Ta naše písnička česká
1967 Sedm žen Alfonse Karáska Sedm žen Alfonse Karáska
1967 Dědeček, Kyliján a já Dědeček, Kyliján a já poštmistr
1967 Pension pro svobodné pány Pension pro svobodné pány policista
1967 Svatba jako řemen Svatba jako řemen
1967 Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk... Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk... agent
1966 Dýmky Dýmky Dýmka hercova - vetešník
1966 Martin a devět bláznů Martin a devět bláznů vedoucí samoobsluhy
1966 Ukradená vzducholoď Ukradená vzducholoď
1966 Lidé z maringotek Lidé z maringotek Čongr
1965 Káťa a krokodýl Káťa a krokodýl hasič
1965 Bílá paní Bílá paní
1964 Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta
1964 Strakatí andělé Strakatí andělé
1964 Limonádový Joe aneb Koňská opera Limonádový Joe aneb Koňská opera Gripo
1964 Čintamani & podvodník Čintamani & podvodník Čintamani a ptáci - klient
1963 Zlaté kapradí Zlaté kapradí
1963 Einstein kontra Babinský Einstein kontra Babinský pan řídící
1962 Kuřata na cestách Kuřata na cestách účetní Vrána
1962 Rusalka Rusalka
1962 Tarzanova smrt Tarzanova smrt
1961 Noční host Noční host
1961 Každá koruna dobrá Každá koruna dobrá zřízenec
1961 Labyrint srdce Labyrint srdce malíř
1961 Kde řeky mají slunce Kde řeky mají slunce průvodčí
1961 Florián Florián hostinský
1961 Ďáblova past Ďáblova past dráb
1961 Muž z prvního století Muž z prvního století mistr závodu
1961 Baron Prášil Baron Prášil španělský generál
1961 Kde alibi nestačí Kde alibi nestačí recepční
1960 Případ Lupínek Případ Lupínek
1960 Policejní hodina Policejní hodina
1960 U nás v Mechově U nás v Mechově
1960 Ledoví muži Ledoví muži Šupálek
1959 První a poslední První a poslední
1959 Kruh Kruh taxikář
1959 Zpívající pudřenka Zpívající pudřenka
1959 Dařbuján a Pandrhola Dařbuján a Pandrhola krupař Bašta
1958 Hry a sny Hry a sny stěhovák
1958 Hvězda jede na jih Hvězda jede na jih
1958 Hlavní výhra Hlavní výhra majitel garáže Hojer
1958 Morálka paní Dulské Morálka paní Dulské strážník
1957 Jak krtek ke kalhotkám přišel Jak krtek ke kalhotkám přišel
1957 Poslušně hlásím Poslušně hlásím
1956 Zaostřit, prosím! Zaostřit, prosím!
1956 Kudy kam? Kudy kam? fotografa
1956 Dědeček automobil Dědeček automobil Alexandr Kolowrat
1956 Honzíkova cesta Honzíkova cesta závozník
1956 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk Palivec
1955 Vzorný kinematograf Haška Jaroslava Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
1955 Kam s ním? Kam s ním? strážník
1955 Strakonický dudák Strakonický dudák
1955 Psohlavci Psohlavci
1955 Čert a Káča Čert a Káča
1955 Obušku, z pytle ven! Obušku, z pytle ven! ponocný
1954 Severní přístav Severní přístav
1954 Nejlepší člověk Nejlepší člověk statkář Halaburda
1953 Výstraha Výstraha
1953 Olověný chléb Olověný chléb tlustý fízl
1953 Komedianti Komedianti policajt
1953 Kavárna na hlavní třídě Kavárna na hlavní třídě pokladník v záložně
1953 Tajemství krve Tajemství krve
1952 Divotvorný klobouk Divotvorný klobouk Příhoda
1952 Únos Únos
1952 Pyšná princezna Pyšná princezna
1952 Anna proletářka Anna proletářka mistr
1952 Mladá léta Mladá léta školník Ruml
1952 Haškovy povídky ze starého mocnářství Haškovy povídky ze starého mocnářství člen komise ve vězení
1952 Dovolená s Andělem Dovolená s Andělem Jeřábek
1951 Císařův pekař a pekařův císař Císařův pekař a pekařův císař tovaryš
1951 Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš zednák Nedvěd
1950 Slepice a kostelník Slepice a kostelník
1950 Karhanova parta Karhanova parta dělník
1948 Červená ještěrka Červená ještěrka herec