Josef Kemr

Josef Kemr
Povolání: herec

počet fanoušků

194

Národnost: česká
Datum narození: 20. 06. 1922
 

Filmografie:

1995 Malostranské humoresky Malostranské humoresky Kadlus
1994 V erbu lvice V erbu lvice
1994 Pevnost Pevnost
1994 Golet v údolí Golet v údolí Lejc Fajnermann
1993 Krvavý román Krvavý román policejní komisař
1990 Poslední motýl Poslední motýl
1990 O Janovi a podivuhodném příteli O Janovi a podivuhodném příteli
1986 Smích se lepí na paty Smích se lepí na paty
1984 S čerty nejsou žerty S čerty nejsou žerty
1984 Všichni musí být v pyžamu Všichni musí být v pyžamu
1983 Pasáček z doliny Pasáček z doliny děda
1982 Plaché příběhy Plaché příběhy
1982 Vinobraní Vinobraní
1982 Za humny je drak Za humny je drak
1981 Opera ve vinici Opera ve vinici Fanoš Hřebačka-Mikulecký
1980 Blázni, vodníci a podvodníci Blázni, vodníci a podvodníci Jiroušek
1980 Za trnkovým keřem Za trnkovým keřem
1979 Paragraf 224 Paragraf 224 ing. Plaček
1979 Na pytlácké stezce Na pytlácké stezce Perníkář
1978 Deváté srdce Deváté srdce otec Toničky
1978 Já jsem Stěna smrti Já jsem Stěna smrti Jarda Piskáček
1978 Od zítřka nečaruji Od zítřka nečaruji Hanousek
1978 Báječní muži s klikou Báječní muži s klikou Benjamín Furore, Aloisiin otec
1977 Talíře nad Velkým Malíkovem Talíře nad Velkým Malíkovem
1977 Proč nevěřit na zázraky Proč nevěřit na zázraky
1977 Honza málem králem Honza málem králem bubeník
1976 Dveře Dveře soused Laštůvka
1976 Náš dědek Josef Náš dědek Josef Francek, syn Oujezdského
1976 Parta hic Parta hic horník Hnízdo zvaný Primář
1976 Na samotě u lesa Na samotě u lesa Komárek
1976 „Marečku, podejte mi pero!“ „Marečku, podejte mi pero!“ Plha
1971 Claim na Hluchém potoku Claim na Hluchém potoku
1971 Kam slunce nechodí Kam slunce nechodí dr. Bryžz
1971 Touha Sherlocka Holmese Touha Sherlocka Holmese
1971 Slaměný klobouk Slaměný klobouk
1971 Smrt černého krále Smrt černého krále
1971 Babička I., II. Babička I., II. dohazovač
1970 Tvář pod maskou Tvář pod maskou
1970 Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Zubatý
1969 Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc? Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc?
1969 Kladivo na čarodějnice Kladivo na čarodějnice Ignác
1969 Odvážná slečna Odvážná slečna dr. Kroupa
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1968 Jarní vody Jarní vody Pantaleone
1968 Maratón Maratón muž
1968 Čest a sláva Čest a sláva kapitán
1968 Spravedlnost pro Selvina Spravedlnost pro Selvina
1968 Šíleně smutná princezna Šíleně smutná princezna
1968 Spalovač mrtvol Spalovač mrtvol
1967 Marketa Lazarová Marketa Lazarová Kozlík
1967 Noc nevěsty Noc nevěsty farář
1967 Lucerna Lucerna Michal
1967 Muž, který stoupl v ceně Muž, který stoupl v ceně vrchní účetní
1966 Poklad byzantského kupce Poklad byzantského kupce
1964 Pět hříšníků Pět hříšníků Bláha
1964 Příběh dušičkový Příběh dušičkový
1964 Prípad Barnabáš Kos Prípad Barnabáš Kos
1964 Starci na chmelu Starci na chmelu
1963 Mezi námi zloději Mezi námi zloději Paroubek
1963 Král Králů Král Králů Pšenička
1962 Tvrdohlavá žena a zamilovaný školní mládenec Tvrdohlavá žena a zamilovaný školní mládenec
1961 Procesí k Panence Procesí k Panence
1961 Pohádka o staré tramvaji Pohádka o staré tramvaji
1961 Hledá se táta Hledá se táta Houdek
1960 U nás v Mechově U nás v Mechově
1959 Probuzení Probuzení
1959 O medvědu Ondřejovi O medvědu Ondřejovi
1959 Slečna od vody Slečna od vody
1959 Zpívající pudřenka Zpívající pudřenka
1958 O věcech nadpřirozených O věcech nadpřirozených Glorie - psychiatr
1958 Kasaři Kasaři Krumpera
1958 Hry a sny Hry a sny pán s kaprem
1958 Občan Brych Občan Brych Štětka
1957 Tam na konečné Tam na konečné
1957 Páté kolo u vozu Páté kolo u vozu Petránek
1956 Zaostřit, prosím! Zaostřit, prosím!
1956 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk vyšší voják z eskorty
1955 Větrná hora Větrná hora
1955 Vzorný kinematograf Haška Jaroslava Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
1955 Anděl na horách Anděl na horách
1955 Jan Žižka Jan Žižka Ješek
1954 Frona Frona geometr Havránek
1954 Nejlepší člověk Nejlepší člověk Cukner
1953 Tajemství krve Tajemství krve
1952 Divotvorný klobouk Divotvorný klobouk Strnad
1952 Anna proletářka Anna proletářka nešťastník u nádraží
1952 Haškovy povídky ze starého mocnářství Haškovy povídky ze starého mocnářství učitel
1952 Dovolená s Andělem Dovolená s Andělem Vyhlídka
1951 Štika v rybníce Štika v rybníce
1951 Císařův pekař a pekařův císař Císařův pekař a pekařův císař alchymista
1950 Slepice a kostelník Slepice a kostelník
1950 Veselý souboj Veselý souboj
1950 V trestném území V trestném území
1949 Soudný den Soudný den
1949 Dva ohně Dva ohně Karel
1949 Divá Bára Divá Bára Josífek
1949 Rodinné trampoty oficiála Tříšky Rodinné trampoty oficiála Tříšky
1948 Návrat domů Návrat domů muž radící sovětskému vojákovi
1947 Alena Alena mladík na ulici
1947 Nevíte o bytě? Nevíte o bytě? bytový optimista
1947 Nikdo nic neví Nikdo nic neví pracovník hospodářské kontroly
1946 Pancho se žení Pancho se žení Pedro
1945 Rozina sebranec Rozina sebranec
1944 Paklíč Paklíč chlapec na kole
1944 Jarní píseň Jarní píseň sklář
1943 Bláhový sen Bláhový sen prodavač obuvi
1942 Barbora Hlavsová Barbora Hlavsová student
1942 Městečko na dlani Městečko na dlani bednářský učeň
1942 Valentin Dobrotivý Valentin Dobrotivý
1941 Rukavička Rukavička
1941 Provdám svou ženu Provdám svou ženu
1941 Pantáta Bezoušek Pantáta Bezoušek učedník Pepík
1940 Poznej svého muže Poznej svého muže
1940 To byl český muzikant To byl český muzikant
1939 Bílá jachta ve Splitu Bílá jachta ve Splitu kluk na tržišti
1939 Studujeme za školou Studujeme za školou
1939 Lízino štěstí Lízino štěstí Plichtův syn Jůla
1939 Tulák Macoun Tulák Macoun
1939 Cesta do hlubin študákovy duše Cesta do hlubin študákovy duše
1938 Jarka a Věra Jarka a Věra sewtán
1938 Druhé mládí Druhé mládí syn detektiva
1938 Škola, základ života! Škola, základ života!
1937 Lízin let do nebe Lízin let do nebe Jůla
Přidejte se k nám