Josef Kotapiš

Josef Kotapiš
Povolání: herec

28

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 14. 09. 1919
 

Filmografie

1972 Návraty Návraty ochotník Suchý hrající sluhu
1970 Svatby pana Voka Svatby pana Voka
1970 Pane, vy jste vdova! Pane, vy jste vdova! kněz
1969 Směšný pán Směšný pán
1969 Slasti Otce vlasti Slasti Otce vlasti
1968 Objížďka Objížďka Kadraba
1967 Údolí včel Údolí včel
1956 Proti všem Proti všem
1955 Jan Žižka Jan Žižka
1954 Botostroj Botostroj tajný
1953 Kavárna na hlavní třídě Kavárna na hlavní třídě vyšetřovatel vraždy
1951 Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš Podešva
1950 Slepice a kostelník Slepice a kostelník
1950 Posel úsvitu Posel úsvitu
1949 Revoluční rok 1848 Revoluční rok 1848
1949 Rodinné trampoty oficiála Tříšky Rodinné trampoty oficiála Tříšky
1948 Červená ještěrka Červená ještěrka herec - Mackie Messer
1948 Hostinec „U Kamenného stolu“ Hostinec „U Kamenného stolu“ ženich
1947 Až se vrátíš Až se vrátíš řidič
1947 Nikdo nic neví Nikdo nic neví muž v koženém kabátě
1946 Pancho se žení Pancho se žení přihlížející zatýkáni Pancha
1946 Průlom Průlom
1946 Právě začínáme Právě začínáme
1945 Řeka čaruje Řeka čaruje
1943 Mlhy na blatech Mlhy na blatech Jakub
1941 Noční motýl Noční motýl mladý důstojník ve vlaku