Josef Langmiler

Josef Langmiler
Povolání: herec

80

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 12. 04. 1923
 

Filmografie

1990 Král kolonád Král kolonád
1987 Poslední leč Alfonse Karáska Poslední leč Alfonse Karáska
1984 Komediant Komediant kancléř
1983 Hořký podzim s vůní manga Hořký podzim s vůní manga primář
1982 Šílený kankán Šílený kankán
1980 Kluci z bronzu Kluci z bronzu Melichar
1979 Tři od moře Tři od moře
1978 Skandál v Gri - Gri baru Skandál v Gri - Gri baru
1978 Panna a netvor Panna a netvor nápadník
1977 Dům na konci města Dům na konci města Heřman
1977 Příběh lásky a cti Příběh lásky a cti
1977 Tichý Američan v Praze Tichý Američan v Praze
1977 Vítězný lid Vítězný lid
1975 Hřiště Hřiště Werniš
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy Fierlinger
1975 Sarajevský atentát Sarajevský atentát
1974 Poslední ples na rožnovské plovárně Poslední ples na rožnovské plovárně
1974 Za volantem nepřítel Za volantem nepřítel
1974 Dvacátý devátý Dvacátý devátý generální tajemník KSČ Bohumil Jílek
1974 Sokolovo Sokolovo
1974 Motiv pro vraždu Motiv pro vraždu dr. Soukeník
1974 Holky z porcelánu Holky z porcelánu skladník Arnošt Jarolím
1973 Větrné moře Větrné moře
1973 Vysoká modrá zeď Vysoká modrá zeď
1972 My, ztracený holky My, ztracený holky otec Dominiky
1972 Aféry mé ženy Aféry mé ženy major Bušek - ve všech povídkách
1971 Romeo a Julie na konci listopadu Romeo a Julie na konci listopadu
1971 Vražda v hotelu Excelsior Vražda v hotelu Excelsior
1970 Na kolejích čeká vrah Na kolejích čeká vrah MUDr. Urban
1969 Odvážná slečna Odvážná slečna prokurátor
1968 Maratón Maratón sovětský voják
1968 Zločin v šantánu Zločin v šantánu
1967 Muž, který stoupl v ceně Muž, který stoupl v ceně nový ředitel galerie
1966 Smrt za oponou Smrt za oponou
1966 Znamení raka Znamení raka
1965 Úplně vyřízený chlap Úplně vyřízený chlap
1964 Třiatřicet stříbrných křepelek Třiatřicet stříbrných křepelek
1963 O něčem jiném O něčem jiném Josef
1963 Pršelo jim štěstí Pršelo jim štěstí
1962 Pevnost na Rýně Pevnost na Rýně
1961 Červnové dny Červnové dny vychovatel Ančar
1961 Magdalena Dobromila Rettigová Magdalena Dobromila Rettigová Adjunkt Valenta
1959 Dařbuján a Pandrhola Dařbuján a Pandrhola pomocník u krupaře
1949 Veliká příležitost Veliká příležitost