Josef Nedorost

Josef Nedorost
Povolání: herec

24

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 20. 09. 1955
 

Filmografie

2004 Duše jako kaviár Duše jako kaviár otec
2004 Vražda kočky domácí Vražda kočky domácí
2004 Modrý kámen Modrý kámen
2004 Hodný chlapec Hodný chlapec
2001 Člověk v zoo Člověk v zoo pracovník zoo
1999 Nebát se a nakrást Nebát se a nakrást
1999 Přepadení Přepadení
1997 Lazebník sibiřský Lazebník sibiřský
1995 Playgirls 2. Playgirls 2.
1994 Venušina delta Venušina delta
1992 Kamarád do deště II. - Příběh z Brooklynu Kamarád do deště II. - Příběh z Brooklynu
1991 Rošáda Rošáda
1991 Hřbitov  pro  cizince Hřbitov pro cizince
1988 Anděl svádí ďábla Anděl svádí ďábla Jaroslav
1986 Pěsti ve tmě Pěsti ve tmě Kurt Schaller