Josef Oliak

Josef Oliak
Povolání: herec

49

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 05. 11. 1869
 

Filmografie

1943 Bláhový sen Bláhový sen divák opery
1943 Experiment Experiment návštěvník kavárny
1941 Paličova dcera Paličova dcera venkovan
1941 Rukavička Rukavička
1941 Noční motýl Noční motýl host v baru
1940 Pohádka máje Pohádka máje
1940 Poznej svého muže Poznej svého muže
1940 Minulost Jany Kosinové Minulost Jany Kosinové spící divák
1940 Madla zpívá Evropě Madla zpívá Evropě venkovan
1939 Paní Morálka kráčí městem Paní Morálka kráčí městem opilec
1939 Srdce v celofánu Srdce v celofánu
1938 Lucerna Lucerna zámecký kaplan
1938 Ducháček to zařídí Ducháček to zařídí věřitel Ricpaldiců
1937 Důvod k rozvodu Důvod k rozvodu návštěvník herny
1937 Kariéra matky Lízalky Kariéra matky Lízalky porotce kadeřnických závodů
1937 Rozvod paní Evy Rozvod paní Evy
1937 Otec Kondelík a ženich Vejvara Otec Kondelík a ženich Vejvara hráč mariáše
1937 Hordubalové Hordubalové porotce
1937 Láska a lidé Láska a lidé host Autoklubu
1937 Výdělečné ženy Výdělečné ženy
1937 Mravnost nade vše Mravnost nade vše
1937 Svět patří nám Svět patří nám
1936 Tvoje srdce inkognito Tvoje srdce inkognito
1936 Vojnarka Vojnarka
1935 Hrdina jedné noci Hrdina jedné noci člen obecní rady
1935 Jedna z milionu Jedna z milionu soused Emilie
1935 Vdavky Nanynky Kulichovy Vdavky Nanynky Kulichovy
1934 Pokušení paní Antonie Pokušení paní Antonie
1934 Matka Kráčmerka Matka Kráčmerka svatevní host
1934 Polská krev Polská krev
1933 U snědeného krámu U snědeného krámu
1933 Sedmá velmoc Sedmá velmoc
1933 Revizor Revizor
1932 Písničkář Písničkář
1932 První políbení První políbení
1932 Právo na hřích Právo na hřích
1932 Peníze nebo život Peníze nebo život člen městské delegace
1932 Lelíček ve službách Sherlocka Holmese Lelíček ve službách Sherlocka Holmese dvořan
1931 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk hejtman Šnábl
1931 Psohlavci Psohlavci
1931 Karel Havlíček Borovský Karel Havlíček Borovský občan
1931 Muži v offsidu Muži v offsidu příbuzný pana Načeradce
1929 Takový je život Takový je život
1927 Batalion Batalion obstarožní svůdce Lojzky
1926 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk MUDr. Grünstein/důstojník v nemocnici
1926 Falešná kočička Falešná kočička pacient
1926 Lásky Kačenky Strnadové Lásky Kačenky Strnadové manžel