Josef Střecha

Josef Střecha
Povolání: herec

62

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 03. 11. 1907
 

Filmografie

1982 Kouzelné dobrodružství Kouzelné dobrodružství učitel
1982 Příště budeme chytřejší, staroušku! Příště budeme chytřejší, staroušku!
1980 Hra o královnu Hra o královnu
1980 Svítalo celou noc Svítalo celou noc
1980 V hlavní roli Oldřich Nový V hlavní roli Oldřich Nový
1980 Jak napálit advokáta Jak napálit advokáta
1980 Vrchní, prchni! Vrchní, prchni!
1979 Postavení mimo hru Postavení mimo hru
1979 Koncert na konci léta Koncert na konci léta starý lokaj
1979 Paragraf 224 Paragraf 224
1979 Poprask na silnici E 4 Poprask na silnici E 4
1979 Poplach v oblacích Poplach v oblacích
1979 Čas pracuje pro vraha Čas pracuje pro vraha kriminalista
1979 Lásky mezi kapkami deště Lásky mezi kapkami deště
1979 Causa Králík Causa Králík
1978 Vražedné pochybnosti Vražedné pochybnosti
1978 Skandál v Gri - Gri baru Skandál v Gri - Gri baru
1978 Lvi salónů Lvi salónů Franta
1978 Silnější než strach Silnější než strach
1978 Báječní muži s klikou Báječní muži s klikou
1978 „Já to tedy beru, šéfe...!“ „Já to tedy beru, šéfe...!“
1978 Kulový blesk Kulový blesk
1978 „Já už budu hodný, dědečku!“ „Já už budu hodný, dědečku!“
1978 Mladý muž a bílá velryba Mladý muž a bílá velryba
1977 Tichý Američan v Praze Tichý Američan v Praze
1977 Hodina pravdy Hodina pravdy
1977 Všichni proti všem Všichni proti všem
1977 Vítězný lid Vítězný lid
1977 Stín létajícího ptáčka Stín létajícího ptáčka
1977 Jak se budí princezny Jak se budí princezny
1977 Jak se točí Rozmarýny Jak se točí Rozmarýny
1977 Což takhle dát si špenát Což takhle dát si špenát
1976 Dům Na poříčí Dům Na poříčí
1976 Případ mrtvých spolužáků Případ mrtvých spolužáků
1976 Odysseus a hvězdy Odysseus a hvězdy
1976 Paleta lásky Paleta lásky sluha u Thuna
1976 Dým bramborové natě Dým bramborové natě
1976 Parta hic Parta hic
1976 Zítra to roztočíme, drahoušku...! Zítra to roztočíme, drahoušku...!
1976 „Marečku, podejte mi pero!“ „Marečku, podejte mi pero!“
1975 Hřiště Hřiště
1975 Sarajevský atentát Sarajevský atentát
1974 Dvacátý devátý Dvacátý devátý poslanec Alfréd Meissner, sociální demokrat
1974 Lidé z metra Lidé z metra
1973 Milenci v roce jedna Milenci v roce jedna
1968 Červená kůlna Červená kůlna