Josef Šváb - Malostranský

Josef Šváb - Malostranský
Povolání: herec

14

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 16. 03. 1860
 

Filmografie

1932 Kantor Ideál Kantor Ideál profesor - katecheta
1931 Kariéra Pavla Čamrdy Kariéra Pavla Čamrdy kněz
1926 Pantáta Bezoušek Pantáta Bezoušek farář
1926 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk manžel paní Wendlerové
1926 Falešná kočička Falešná kočička účastník průvodu Vltavanů
1926 Lásky Kačenky Strnadové Lásky Kačenky Strnadové uzenář
1922 Prodaná nevěsta Prodaná nevěsta
1921 Cikáni Cikáni host na zámku
1921 Příchozí z temnot Příchozí z temnot
1913 Pět smyslů člověka Pět smyslů člověka
1898 Smích a pláč Smích a pláč
1898 Dostaveníčko ve mlýnici Dostaveníčko ve mlýnici
1898 Výstavní párkař a lepič plakátů Výstavní párkař a lepič plakátů

Režie:

1913 Pět smyslů člověka Pět smyslů člověka