Josef Větrovec

Josef Větrovec
Povolání: herec

92

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 05. 03. 1922
 

Filmografie

1994 Princezna ze mlejna Princezna ze mlejna
1993 Konec básníků v Čechách Konec básníků v Čechách ředitel
1990 Zvláštní bytosti Zvláštní bytosti
1988 Anděl svádí ďábla Anděl svádí ďábla policejní ředitel
1987 Jak básníkům chutná život Jak básníkům chutná život ředitel nemocnice
1986 Španělská paradentoza Španělská paradentoza
1986 Mladé víno Mladé víno Chovanec
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1983 Svatební cesta do Jiljí Svatební cesta do Jiljí
1983 Anděl s ďáblem v těle Anděl s ďáblem v těle First
1981 Zralé víno Zralé víno
1980 Svítalo celou noc Svítalo celou noc
1980 Jak napálit advokáta Jak napálit advokáta Dymeš
1979 Upír ve věžáku Upír ve věžáku
1979 Pan Vok odchází Pan Vok odchází Obrist
1978 Sólo pro starou dámu Sólo pro starou dámu
1978 Tajemství Ocelového města Tajemství Ocelového města
1978 „Já to tedy beru, šéfe...!“ „Já to tedy beru, šéfe...!“ Paul
1978 „Já už budu hodný, dědečku!“ „Já už budu hodný, dědečku!“ ředitel divadla
1977 Talíře nad Velkým Malíkovem Talíře nad Velkým Malíkovem
1977 Což takhle dát si špenát Což takhle dát si špenát kapitán VB
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem Zítra vstanu a opařím se čajem
1976 Paleta lásky Paleta lásky pražský primátor dr. Václav Bělský
1975 Mys Dobré naděje Mys Dobré naděje Vrána
1975 Lístek do památníku Lístek do památníku vinárník Korejs
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy Hrubý, předseda pražského ilegálního stranického výboru
1974 Holky z porcelánu Holky z porcelánu provozář Šantala
1973 Divoká planeta Divoká planeta
1973 Jakou barvu má láska Jakou barvu má láska lékař na jednotce intenzivní péče
1972 Lupič Legenda Lupič Legenda JUDr. František Jáchym
1970 Na kometě Na kometě šejk
1968 Na Žižkově válečném voze Na Žižkově válečném voze Mikšík
1968 Maratón Maratón sovětský voják
1968 Královský omyl Královský omyl
1968 Nejlepší ženská mého života Nejlepší ženská mého života příslušník SNB
1967 Soudničky Soudničky
1967 Noc nevěsty Noc nevěsty Bařina
1967 Jak se krade milión Jak se krade milión Pilc
1967 Dědeček, Kyliján a já Dědeček, Kyliján a já šofér
1966 Ukradená vzducholoď Ukradená vzducholoď
1966 Lidé z maringotek Lidé z maringotek Vencl
1965 Odcházeti s podzimem Odcházeti s podzimem
1965 Anděl blažené smrti Anděl blažené smrti ing. Radek
1964 Místenka bez návratu Místenka bez návratu úředník MV
1964 Třiatřicet stříbrných křepelek Třiatřicet stříbrných křepelek
1964 Hvězda zvaná Pelyněk Hvězda zvaná Pelyněk Pelnář
1961 Kohout plaší smrt Kohout plaší smrt