Josef Vinklář

Josef Vinklář
Povolání: herec

130

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 10. 11. 1930
 

Filmografie

2003 PF 77 PF 77
2003 Lesní chodci Lesní chodci vyšetřovatel
2002 Andělská tvář Andělská tvář Pinaud
1999 Isabela, vévodkyně Bourbonská Isabela, vévodkyně Bourbonská
1999 Polojasno Polojasno
1997 Doktor Munory a jiní lidé Doktor Munory a jiní lidé vinárník Pittner
1997 Polední žár Polední žár
1996 Kouzelný měšec Kouzelný měšec
1996 Pasáž Pasáž Kryštof
1995 Jak chutná smrt Jak chutná smrt Vlach
1993 Kanárská spojka Kanárská spojka Aron
1993 Zámek v Čechách Zámek v Čechách
1990 O Janovi a podivuhodném příteli O Janovi a podivuhodném příteli
1989 Evropa tančila valčík Evropa tančila valčík Ferdinand d´Este
1986 Pěsti ve tmě Pěsti ve tmě Krakowski
1986 Dva na koni, jeden na oslu Dva na koni, jeden na oslu Mátoha
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1985 Tísňové volání Tísňové volání
1985 Mravenci nesou smrt Mravenci nesou smrt Kořán
1984 Poločas štěstí Poločas štěstí
1984 Atomová katedrála Atomová katedrála ředitel Milý
1983 Anděl s ďáblem v těle Anděl s ďáblem v těle Nikodým
1982 Šílený kankán Šílený kankán
1981 Hadí jed Hadí jed Jan Veselý
1981 Ta chvíle, ten okamžik Ta chvíle, ten okamžik
1981 Každému jeho nebe Každému jeho nebe dr. Pilar
1981 V podstatě jsme normální V podstatě jsme normální
1980 Hra o královnu Hra o královnu Milota z Dědic
1979 Koncert na konci léta Koncert na konci léta skladatel Antonín Dvořák
1979 Kdo přichází před půlnocí Kdo přichází před půlnocí recidivista Roman Kratochvíl
1979 Pan Vok odchází Pan Vok odchází Šimon
1979 Pátek není svátek Pátek není svátek masér
1978 Vražedné pochybnosti Vražedné pochybnosti
1978 Skandál v Gri - Gri baru Skandál v Gri - Gri baru
1978 Stopař Stopař
1978 Tajemství Ocelového města Tajemství Ocelového města
1978 Pod Jezevčí skálou Pod Jezevčí skálou
1977 Všichni proti všem Všichni proti všem
1975 Tam, kde hnízdí čápi Tam, kde hnízdí čápi
1973 Jakou barvu má láska Jakou barvu má láska
1973 Kronika žhavého léta Kronika žhavého léta Tymeš
1972 Oáza Oáza Nowak
1971 Smrt černého krále Smrt černého krále
1971 Vražda v hotelu Excelsior Vražda v hotelu Excelsior
1970 Ďábelské líbánky Ďábelské líbánky policejní úředník
1970 Pěnička a Paraplíčko Pěnička a Paraplíčko Bouše
1970 Partie krásného dragouna Partie krásného dragouna Bouše
1968 Královský omyl Královský omyl Heidenreich
1967 Láska jako trám Láska jako trám
1964 Atentát Atentát rotný Vrbas
1962 Transport z ráje Transport z ráje
1960 Policejní hodina Policejní hodina
1959 Princezna se zlatou hvězdou Princezna se zlatou hvězdou
1957 Ročník 21 Ročník 21
1956 Neporažení Neporažení voj. Mirek
1956 Hrátky s čertem Hrátky s čertem Lucius
1955 Větrná hora Větrná hora
1954 Dnes večer všechno skončí Dnes večer všechno skončí
1954 Stříbrný vítr Stříbrný vítr
1950 Vítězná křídla Vítězná křídla
1947 Až se vrátíš Až se vrátíš hoch v domě na motocyklu
1947 Předtucha Předtucha
1947 Nikola Šuhaj Nikola Šuhaj pasáček
1946 Nezbedný bakalář Nezbedný bakalář mendík Martínek