Josef Zezulka

Josef Zezulka
Povolání: herec

8

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 14. 04. 1904
 

Filmografie

1940 Konečně sami Konečně sami průvodčí spacích vozů
1940 Artur a Leontýna Artur a Leontýna host na večírku
1940 Pelikán má alibi Pelikán má alibi tajný
1938 Slávko, nedej se! Slávko, nedej se!
1936 Na tý louce zelený Na tý louce zelený zaměstnanec panství
1934 Tři kroky od těla Tři kroky od těla
1934 Pán na roztrhání Pán na roztrhání zřízenec v "Avionu"
1926 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk opilý četník