Jude Ciccolella

Jude Ciccolella
Povolání: herec

41

Počet fanoušků

Rodné jméno: Richard Jude Ciccolella
Národnost: americká
 

Filmografie

2007 Předtucha Předtucha
2006 World Trade Center World Trade Center
2005 Sin City - město hříchu Sin City - město hříchu
2004 Manchurianský kandidát Manchurianský kandidát David Donovan
2004 Million Dollar Baby Million Dollar Baby
2004 Terminál Terminál
2003 Hlava státu Hlava státu
2002 Těžký zločin Těžký zločin
2002 Star Trek: Nemesis Star Trek: Nemesis
1999 Gloria Gloria
1999 Bezva polda Bezva polda detektiv Noonan
1998 Prokletí Prokletí učitel
1998 Mercury Mercury
1995 Šílená láska Šílená láska
1995 Dámská jízda Dámská jízda Jerry
1994 Vykoupení z věznice Shawshank Vykoupení z věznice Shawshank
1992 Konkurenti Konkurenti detektiv
1992 Šéf Šéf