Julia Sweeney

Julia Sweeney
Povolání: herec

počet fanoušků

14

Rodné jméno: Julia Anne Sweeney
Národnost: americká
Datum narození: 10. 10. 1961
 

Filmografie:

2005 Nechoď klepat na dveře Nechoď klepat na dveře producent
2002 Zloději času Zloději času
2001 Beethoven 4 Beethoven 4 Beth Newton
2000 Beethoven 3 Beethoven 3
1999 Myšák Stuart Little Myšák Stuart Little paní Keeperová
1997 Bláznivá dovolená v Las Vegas Bláznivá dovolená v Las Vegas recepční v Mirage
1993 Šišouni v New Yorku / Coneheads Šišouni v New Yorku / Coneheads
1993 Pulp Fiction - Historky z podsvětí Pulp Fiction - Historky z podsvětí
1992 Miláčku, zvětšil jsem naše dítě Miláčku, zvětšil jsem naše dítě vlezlá sousedka
1990 Gremlins 2 Gremlins 2 Peggy
Přidejte se k nám