Julius Baťha

Julius Baťha
Povolání: herec

33

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 11. 10. 1889
 

Filmografie

1943 Šťastnou cestu Šťastnou cestu
1939 Ženy u benzinu Ženy u benzinu
1939 Její hřích Její hřích lékař
1938 Milování zakázáno Milování zakázáno věřitel
1938 Bílá vrána Bílá vrána člen kolaudační komise
1938 Umlčené rty Umlčené rty
1938 Ideál septimy Ideál septimy ředitel divadla
1938 Slečna matinka Slečna matinka
1937 Kariéra matky Lízalky Kariéra matky Lízalky detektiv
1937 Batalion Batalion
1937 Rozvod paní Evy Rozvod paní Evy
1937 Rozkošný příběh Rozkošný příběh
1937 Naši furianti Naši furianti závorčí žandarmů
1937 Výdělečné ženy Výdělečné ženy
1937 Vyděrač Vyděrač
1937 Žena na rozcestí Žena na rozcestí
1937 Tři vejce do skla Tři vejce do skla
1936 Švadlenka Švadlenka
1936 Vojnarka Vojnarka
1936 Vzdušné torpédo 48 Vzdušné torpédo 48
1936 Jízdní hlídka Jízdní hlídka ruský mužík
1936 Manželství na úvěr Manželství na úvěr člen profesorského sboru
1936 Tři muži ve sněhu Tři muži ve sněhu
1934 Grandhotel Nevada Grandhotel Nevada
1934 Tři kroky od těla Tři kroky od těla
1932 Kantor Ideál Kantor Ideál komorník
1932 Zapadlí vlastenci Zapadlí vlastenci
1931 Miláček pluku Miláček pluku důstojník