Július Satinský

Július Satinský
Povolání: herec

44

Počet fanoušků

Národnost: slovenská
Datum narození: 20. 08. 1941
 

Filmografie

2002 Kruté radosti Kruté radosti Starý pán - Helenin strýc
1998 O kouzelném zvonu O kouzelném zvonu
1997 Orbis Pictus Orbis Pictus Drusa
1997 Rumplcimprcampr Rumplcimprcampr
1993 Kanárská spojka Kanárská spojka šéf slovenské mafie
1989 Vážení přátelé, ano Vážení přátelé, ano
1987 Pehavý Max a strašidlá Pehavý Max a strašidlá
1986 Utekajme, už ide! Utekajme, už ide!
1986 Můj hříšný muž Můj hříšný muž tlumočník
1986 Zkrocení zlého muže Zkrocení zlého muže
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1985 Vesničko má, středisková Vesničko má, středisková
1984 Prodavač humoru Prodavač humoru
1983 Tři veteráni Tři veteráni
1982 Pomocník Pomocník
1982 Srdečný pozdrav ze zeměkoule Srdečný pozdrav ze zeměkoule
1982 S tebou mě baví svět S tebou mě baví svět
1981 Pohádka svatojánské noci Pohádka svatojánské noci
1981 Plavčík a Vratko / Tři zlaté vlasy děda Vševěda Plavčík a Vratko / Tři zlaté vlasy děda Vševěda
1978 Nekonečná - nevystupovat Nekonečná - nevystupovat Julo
1978 Smoliari Smoliari
1969 Sladké hry minulého léta Sladké hry minulého léta
1969 Slávnosť v botanickej záhrade Slávnosť v botanickej záhrade
1967 Cézar a detektívi Cézar a detektívi Indián
1962 Výlet po Dunaji Výlet po Dunaji
1961 Vždy možno začať Vždy možno začať